V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Sünis díszdobozos köszönetajándék földieper alakú bonbonnal

Egy nagyon kedves és még nagyon nagyon fiatal pár, Zsófi és Tibi számára készítettük a képen látható sünis köszönetajándékokat. Mostanában ez volt a legeslegaranyosabb termékünk. A csillogó kartonból készült dobozkákon egy fiú és egy lány süni találkozása látható. Minketten viszik a saját földieprüket - a jelenet a fiatal pár közelgő "összebútorozását" jelképezi:) A dobozok ültetőkártyaként is szolgálnak, feliratoztuk őket a vendégek neveivel. A dobozban átlátszó celofánba csomagolt földieper alakú belga csokoládéból készült bonbont tettünk. Zsófiék nagyon boldogan vették át a csomagunkat, örülünk hogy sikerült hozzájárulnunk a "sünis" lagzijukhoz. A termék mától bárki számára megrednelhető! Kérjük jó előre szóljatok, ha ilyen eper alakú bonbont szeretnétek bele, mert mestercukrász partnerünknek időben le kell adnunk a rendelést hogy legyártsa nekünk az epreket nagy menyiségben. A köszönetajándék rendelési kódja: CBD-05-sünis/epres, áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@ gmail.com, de hamarosan a honlapunkon is megtalálható lesz, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mit adjunk a férfiaknak? Mini likőr köszönetajándék és mandulás dobozkák

Judit és Peti márciusi esküvőjére készítettük a napokban eeket a szép köszönetajándékokat. Dekorációjuk színéhez igazítva,amely nem más, mint a türkiz és ekrü, a hangulat pedig vintage...a javából:) Nagyon jó apropó volt ez most, hogy végre bemutassunk az Olvasóinknak egy férfiaknak szóló köszönetajándékot. A MINI LIKŐRT! Az évek során számtalanszor merült fel a kérdés, hogy ha a hölgyeknek cukrozott mandulát vagy mézet adunk, akkor "Mit adjunk a férfiaknak?" Erre kitűnő megoldásként szoktuk ajánlani a csoki köszönetajándékainkat, amelyek férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt örömet okoznak. Viszont most már örömmel jelentjük be, hogy mini likőrt is lehet választani, egyedi cimkével ellátva, névre szólóan. Így ültetőkártyaként is használható! A képeken Juditék számára elkészített likőröket és mandulás dobozkákat láthatjátok. A mini likőröket és a dobozokat is egyenként nevekkel láttuk el, így személyes kis ajándékok lettek. Igazi ötletes kis szuvenírek a lagzira. Mindazok számára ajánljuk akik nem szeretnének túlzásokba esni a köszönetajándékot illetően, viszont igényes, frappáns és névre szóló terméket keresnek. Ha valaki tőlünk rendeli meg a meghívóját, és szeretné ha a meghívó mintája lenne rajta a mini üvegek cimkéjén és a cukrozott mandulás dobozon, akkor nyugodtan szóljon, mert kivitelezhető. A honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) szereplő grafikák bármelyike rászerkeszthető, rendeléskor kérjük megadni, hogy mit szeretnétek, és hogy mi legyen ráírva a cimkékre. A mini likőr árait megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marocco Design IV. - Kártyás meghívó dísztokban

A Marocco design kollekciónk soron következő darabja szintén egy elegáns dísztokos kártyás meghívó. Egy olyan típust szerettünk volna tervezni, amelyen a szín változtatható, és bármelyik árnyalat is kerül rá a meghívóra, mindegyikkel elegáns marad. A meghívó kereteként szolgáló kacskaringós mintázatot jelenleg 7 féle színben tudjuk hozni nektek: most a gyönyörű tengerkéket láthatjátok a fényképeken, és a színpalettát pedig alattuk, az utolsón. Igény esetén a fehér szalag helyett más színű szalag is megoldható, érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A közkedvelt gyöngyház csillogású kartonpapír alapanyag, a vastag szaténszalag díszítés igazán kifinomultá teszi az összképet. Bízunk benne hogy elnyeri mindazok tetszését, akik a visszafogottabb stílust keresik. A meghívó rendelési kódja: 591-marocco/1-tengerkék. Az árát és a megrendelés menetét honlapunkon találjátok a "Romantikus stílusú meghívó újdonságok" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lila pillangós díszdobozos meghívó és lámpás alakú menükártya

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a pillangók iránti rajongás az esküvői világban, így nem meglepő, hogy egyre több menyasszony választja kínálatunkból a csodálatos lepkés darabokat. A pillangó - mint szimbólum -Kínában a halhatatlanság jelképe, az örök átalakulás, a lélek és személyiség fejlődésének megtestesítője. Szorosan összekapcsolható a szerelemmel, a lelki boldogsággal, hiszen a szerelem is halhatatlan, és jobbá teszi személyiségünket, jellemünket. Ugyanakkor éppoly törékeny mint a lepkék szárnya, éppúgy szüksége van a szabadságra, és nem szoríthatod a markodba, mert tönreteszed a szépségét azzal, ha csapdába ejted. Nos, egy ilyen szép szimbólummal díszített meghívót öröm elkészíteni! A képeken Dóra és Balázs csillogó díszdobozkáit láthatjátok..., benne a pauszpapír-csíkkal és szatén szalaggal díszített meghívókkal. Sok boldogságot kívánunk Dóráéknak! A meghívó grafikájával elkészítettük a csillogó lámpás alakú menükártyát is, amelynek teteje levehető és LED mécsest tudtok bele tenni. 2 oldala áttetsző pillangós pauszpapírból készül, így a LED mécses gyönyörűen átvilágítja. Nem nagyon mondanánk mást, inkább gyönyörködünk mi is a szép fényképeinkben:) A meghívó rendelési kódja: U-M-20 , A lámpás menü rendelési kódja: Lámpás-02-lila/lepkés. Áráról a "Menü és ültetőkártya szettek" kategóriában tájékozódhatto a honlapunkon. A meghívó megrendelésének menetéről is  honlapunkon kaphattok információkat, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Luxus esküvői meghívók XX. - Fekete-fehér brokát-mintás meghívó

Ismét készítettünk egy gyönyörű luxus meghívót! Konkrétan azoknak az Ifjú Pároknak szeretnénk kedveskedni vele, akik a fekete-fehér szín bűvöletében élnek, és az esküvőjük színvilágát is ebben a színpárosításban képzelik el. Mert bármilyen meglepő is, már egy jó ideje szép számmal jelentkeznek nálunk a fekete-fehér szín rajongói. Most pedig szeretnénk megmutatni, hogy mennyire elegáns, milyen különleges is lehet egy fekete-fehér esküvői meghívó. A képen látható darabot úgy terveztük meg, hogy a klasszikus betétlapos-tokos formátumon jól érvényesüljön a nem mindennapi díszítés. Fekete madártollat, barackviág színű szaténrózsákat és tekla gyöngysort használtunk, amelyet brossszerű formában tettünk fel a meghívó dísztokjára. Mind a dísztok, mind pedig a betétlap gyöngyházas csillogó kartonból készült. Igazi csemege azok számára akik a meghívóban is az extrát, extrémet, luxust keresik! A szaténrózsák egyébként nem csak barack színben vannak, hanem piros, tiffany-kék, krém és lila színben is be tudjuk szerezni - ezen a meghívón bármelyik szín gyönyörűen mutat. A meghívó rndelési kódja Luxus 20/20-barack-gyöngyös. Áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com.

Monogramos díszdobozos meghívó ekrü-barna színösszeállításban

A monogram -azaz a nevek kezdőbetűi- nagyon jó lehetőséget kínálnak arra, hogy teljesen egyedivé tegyünk egy meghívót. Az egyik népszerű, fényes kis jeggyűrűt tartalmazó díszdobozos meghívónkat ezúttal monogramal láttuk el Tamás és Evelin számára. A színösszeállítás, betűtípust tekintve a szolid és klasszikus eleganciát képviseli, és van benne egy kis különlegesség, valami plusz, ami nem más mint a prémium minőségű csillogó kartonpapír, -mint alapanyag- és a dobozkában lévő arany színű fémből készült jeggyűrű. Tamásnak és Evelinnek sok boldogságot kívánunk, öröm volt elkészíteni nekik ezeket a szép meghívókat!!! A képen látható dobozos  meghívók pedig mától megrendelhetők nálunk, rendelési kódja: R-17/3-monogrammal. Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink indamintás meghívó és lámpás alakú menükártya - ELKÉSZÜLTEK

Ez a bejegyzés szorosan kapcsolódik az előzőhöz. Az ott bemutatott esküvői meghívó újdonságunk (rendelési kód:R-799-11-pink), a gyönyörű hot pink indamintás meghívó máris gazdára talált. Orsi és Laci számára készítettünk belőle szép számmal a július végi esküvőjükre. Sok boldogságot kívánunk Nekik és köszönjük a megrendelést. És ha már fényképeztük ezeket a szépségeket, jó alkalom adódik hogy bemutassuk másik új termékünket a lámpás alakú menükártyát. Mint láthatjátok, csillogó barna kartonból készül, és 2 oldalát (a kis ablakos oldalakat) áttetsző pausz papírból készítettük, így ha leveszitek a tetejét és beletesztek egy LED mécsest, akkor gyönyörűen átvilágítja a lámpást. (Mindig ügyeljetek rá, hogy LED mécses kerüljön bele, mert az teljesen veszélytelen, nem úgy mint az igazi!!!) A másik két oldalán szerepel a menü és az italválaszték. Bármilyen színösszeállításban el tudjuk készíteni, tehát bármelyik, a honlapunkról kiválasztott meghívóhoz meg tudjuk tervezni a lámpást!!! Érdemes érdeklődni nálunk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com). Annál is inkább mert ha megnézitek, ez a menükártya már önmagában is gyönyörű dekorációs elem, akár kör alakú asztalra teszitek majd őket, akár hosszú asztalokra, mindenhol jól mutat majd, főleg ha estefelé már belekerülnek a LED mécsesek. Igazán romantikus hangulatot fog teremteni! Magassága 28 cm! A lámpás árát megtaláljátok honlapunkon a "Menü és ültetőkártya szettek" kategóriában, rendelési kódja: Lámpás-01-pink, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű inda mintás romantikus meghívó

Az évek során örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon sok ifjú pár vonzódik a kacskaringós növényi mintákhoz, nagyon szeretitek az indák és virágok összefonódó grafikáit Így ebben a szezonban, jópár szép meghívót készítettünk Nektek ilyesfajta mintázatokkal, annál is inkább mert idén az egyik jelmondatunk a "Szerelem és természet...". A képen látható elegáns betétlapos meghívó különlegessége is a növényi mintában rejlik, amit a meghívó tokjára nyomtattunk. A meghívó alapja csillogó pink és csillogó fehér karton, a tok áttetsző pauszpapírból készül és "hot pink" színű selyemszatén szalaggal díszítettük. A meghívó rendelési kódja: R-799-11-pink. Az árát megtaláljátok honlapunkon, a "Romantikus meghívók" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Türkiz-barna cseresznyevirágos meghívó - Tavaszi és nyári esküvőkre ajánljuk!

Az idei tavasz sem fog majd elmúlni gyönyörű cseresznyevirágok nélkül! Közkívánatra elkészítettük a korábban bemutatott pink csersznyevirágos meghívó türkiz változatát. Annál is inkább, hiszen az idei esküvői szezon divatszínei között feltűnik a frissességet, üdeséget sugárzó türkiz szín. Ezzel a pár szép fényképpel szeretnénk elhozni Nektek a tavaszt, reméljük kedvet kaptok ehhez a különleges meghívóhoz. Csillogó csokoládébarna és csillogó gyöngyházfehér kartonból készítjük, megrendelhető dobozozzal vagy anélkül. Természetesen menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándék dobozkákat is tudtok nálunk rendelni ezzel a virágos mintával. Ha szeretitek a természetet, választhatjátok ehhez a meghívóhoz a képen látható lepkés ültetőkártyát is, amit csipesszel lehet a pohárhoz csiptetni és stabilabban megáll mint a hagyományos lepkés ültetők. Ennek az áráról kérjük e-mail címünkön érdeklődjetek (dreamflowersdesign@gmail.com) A meghívó árát a honlapunkon találjátok, rendelési kódja U-B-22/9, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Meghívóink ékességei a szalagok!

Ideje fellebbenteni a fátylat az új esküvői szezon legdivatosabb szalag színeiről. Hosszú évek tapasztalatai alapján válogattuk őket össze Nektek, mégpedig az alapján, hogy melyek voltak a legnépszerűbbek, legjobban kombinálhatók. A táblázatban láthatjátok színskálánkat.Természesesen bármely általunk gyárott meghívóhoz vagy köszönetajándékhoz, menühöz szabadon választhatók a szalagok, így az esküvői színvilágotokhoz lehet igazítani a meghívót, kösz. ajándékot stb. Legtöbb termékünket úgy alkottuk meg, hogy bármilyen színű dekorszalaggal divatosan mutassanak. A színskálánkban nem szereplő (azaz ritkábban kért) színeket is be tudjuk szerezni, pl. a kék árnyalatait, narancssárgát, ezüstöt ha ilyesmire lenne igény. Termékkínálatunk, áraink megtekinthetők honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT