V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Fényképes csoki köszönetajándék lila masnival díszítve

Juci és Zoli október végi esküvőjére készítettük el ezeket a szép csoki köszönetajándékokat, mégpedig lila organza szalaggal átkötve minden egyes darabot. Természetesen a  jó minőségű, mosolygós fénykép elengedhetetlen volt ahhoz hogy ilyen jól sikerüljön ez a kis esküvői szuvenír:) Juciéknak sok boldogságot, gyönyörű lagzit kívánunk. Bárkinek szívesen elkészítjük a  fényképes köszönetcsokikat, amelyek áráról honlapunkon találhattok információkat, katt a linkre:

www.dreaflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó pink inda mintával

Nagyon örülünk neki, hogy a díszdobozos pausz tekercs meghívóink töretlenül tartják népszerűségüket, így arra ösztönöznek bennünket, hogy újabb és újabb grafikákat tervezzünk rájuk. A héten elkészültek  Klaudia és Zoltán meghívói is, melyeket örömmel be is mutatunk ezeken  a szép fényképeken. A növényi indák sűrűn kacskaringósan szövik át a csillogó gyöngyházfényű díszdobozt, ezáltal titokzatos, mesebeli lesz az egész hangulata ennek az elegáns formatervezésű meghívónak. Igazi meglepetés ajándékdobozka. A pink üde színárnyalata pedig frissé, modernné teszi. Klaudiával is azt beszéltük, hogy egy ilyen szép meghívót mindenki megtart emlékbe, akár egy szuvenírt, ezért is érdemes ezt a díszdobozos variációt választani. Sok boldogságot kívánunk Klaudiának és Zolinak, és jó szervezést a továbbiakra. Ha bárkinek megtetszett a képen látható meghívó, a  JN-013/pink rendelési számra hivatkozva tud érdeklődni nálunk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com). Igazából bármilyen színben elkészíthető. Az árát, megrendelés menetét a honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tortaszelet formájú köszönetajándék dobozkák fekete inda mintával és selyem liliommal

Az idei szezon egyik legnépszerűbb terméke a csillogó gyöngyházfényű kartonpapírból készült tortaszelet dobozka fekete mintával. Meglepően sokan választották az utóbbi hónapokban a fekete-fehér színpárosítást - úgy tűnik egyre bátrabbak  a fiatal párok, és nem idegenkednek a fekete színtől. A képen látható dobozkákat prémium minőségű papírból készítettük és gyöngyös  selyem liliom virággal díszítettük. Következő életünkben cukrászok leszünk ugyanis a  tortadobozkák nagyon élethűek lettek, és egy kókusztortára hasonlítanak, amit fekete csokival díszítettek:) Nagy előnyük, hogy bármilyen - akár saját készítésű - ajándék belefér, tehát megrendelhetők üresen is, de kérhetők csokoládé bonbonnal vagy cukrozott mandulával töltve.  Rendelési kódja: T-Z-657/kókusz-feketecsoki. Az árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XVI. - Vanília-krém színű csipkés díszdobozos meghívó

Három gyönyörű alapanyag találkozása: a csipke, a szatén, és a csillogó kartonpapír az, ami megadja a fennséges hangulatát a ma bemutatott díszdobozos luxus meghívónknak. És mindez vaniliakrém színben, ami sok menyasszony számára álmaik színét jelenti nem csak a ruha terén, hanem az egész dekorációt illetően is. Sokan érdeklődtek mostanában csipkés díszdobozos meghívó iránt, így eleget téve a kéréseknek mától megrendelhető ez a rózsákkal díszített különleges darab. Mivel a kihajthatós meghívó külseje díszes, úgy gondoltuk, hogy a díszdoboz legyen szolidabb, vékony szaténszalagos megoldással - így még nagyobb a meglepetés amikor kibontják szeretteink. Az édesanyák, édesapák, nagyszülők, testvérek - akik a legtöbbet jelentenek számunkra - hát nem megérdemelnek egy ilyen szép meghívót??? Bízunk benne, hogy legalább olyan szeretettel adjátok majd át nekik, mint ahogy mi készítettük ezt a bemutatódarabot. Megrendelhető nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, rendelési kódja: Luxus 16/16-vaniliakrém. Szeretettel várunk mindne kedves Ijú Párt honlapunkon, ahol rengeteg különleges meghívó vár Rátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT