V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Fényképes csokoládé köszönetajándék türkiz színű mintával

A népszerű fényképes csokikocka köszönetajándékaink bármilyen színű "fotókeret" grafikával rendelhetők! Akár a képen látható türkiz színben is, ahogyan Szandi és Valér kérte tőlünk. Szandiéknak sok boldogságot kívánunk, nagyon jó választás volt a türkiz! Sajnos ritkán készíthetünk türkiz termékeket, mert nem eltejedt szín az esküvői dekor világában, annak ellenére hogy gyönyörű, és rengeteg variációt rejt magában. A képen látható csoki köszönetajándékokhoz rendelhető menü és ültetőkártya is. A képeken a fényképes "menütornyot" mutatjuk be, amelyet ezúttal türkiz színű szalaggal díszítettünk. A menünek 4 oldala van, és asztalszámként is használható és csillogó gyöngyház színű fehér katonból készítjük, csakúgy mint az ültetőkártyákat és természetesen bármilyen színű nyomtatással rendelhetők. Amikor készítettük ezeket a fényképeket, próbáltuk úgy beállítani, hogy visszaadja a karton csillogását, de élőben még ennél is szebb!! Ha rendeltek mintát belőle, majd megszemlélhetitek Ti is... A bemutatott menü, ültetőkártya és csoki köszönetajándékok árát és rendelésének menetét megtaláljátok honlapunkon, klikk a linke:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ha nagyon tetszenek a fenti képeken látható termékek, de még nem tudjátok milyen színvilága lesz az egész dekorációnak, akkor az alábbi színkártyánk segítséget illetve ötletet adhat a színcsoport kiválasztásában. Természetesen ez csak egy ajánlat...a lehetőségek száma végtelen. A bemutatott termékeken türkiz színt használtunk, amely alapvetően egy hűvös színárnyalat, mégis vidám, és nagyon nagyon friss hatást kelt. Ezt még jobban felerősíthetjük, ha élénk lime zölddel, fűzölddel együtt használjuk. És ha már csokoládéról is szó esett, miért ne jelenhetne meg a csokibarna vagy az arany szín, mint kiegészítő szín??? A fenti képen látjátok, hogy fotózáskor üvegbe helyezett csoki ostyarudakat használtunk dekorációként...Néha el lehet rugaszkodni a tányérkákon kínált uncsi pogácsáktól? Nemigaz? Ha tetszenek az üvegek, és az ostyarudak, nálunk azt is megrendelheted, csak szólj nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, hogy ilyesmire is lenne igény, segítünk!

Falevél alakú ültetőkártyák és menükártyák fa grafikával

Bár még javában benne vagyunk a forró nyárban, mi már hetek óta az őszi esküvőkre készülünk, hiszen szeptemberben és októberben is szép számmal lesznek lagzik. Őszi esküvőkre termékeket gyártani mindíg különleges, hiszen az ősz évszaka és színvilága, hangulata tele van lehetőségekkel, izgalmas megoldásokkal. A képen látható levél alakú ültetőkártyákat és szalaggal díszített fa grafikás menüháromszögeket Dalma és Lóri esküvőjére készítettük.Ezúton is sok boldogságot kívánunk Nekik. A levél ültetőkártya különlegessége, hogy a poharak szárára tehtők. Egyébként megszólalásig hasonlítanak az igazi falevelekre. Próbáltunk olyan papírt választani, amelynek textúrája is hasonlít az igazi levél tapintására. A menüháromszögekre nem csak a svédasztalos menü és az italok kerültek, hanem az asztalszámot is rányomtattuk, így nem kellett különálló számokat gyártani. Összességében nagyon hangulatos kis asztali kiegészítők születtek és reméljük, hogy sokan kapnak majd kedvet e különleges ültető és menü megrendeléséhez. Még csak augusztus van! Nem késő megrendelni az őszi lagzikra! A menü és ültetőkártya árát és rendelési kódját honlapunkon, találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ha nagyon tetszenek a fenti képeken látható termékek, de még nem tudjátok milyen színvilága lesz az egész dekorációnak, akkkor az alábbi színkártyánk segítséget illetve ötletet adhat a színcsoport kiválasztásában. Természetesen ez csak egy ajánlat...a lehetőségek száma végtelen. A képen látható menük és ültetőkártyák egy meleg színárnyalatú dekorációhoz illenek leginkább, amelyben fő szerep jut a csokoládébarna, ekrü, bézs, fahéj színeknek. A sötét színeket feloldhatjuk napsárga, aranysárga, barack, vagy halvány narancs kiegészítő árnyalatokkal.

Nyárvégi csillogás - lila és fekete lepkés menü és ültetőkártyák

Tegnap elkészültünk Bea és Márk gyönyörű menü és ültetőkártyáival. Kérésükre a meghívójuk romantikus-lepkés grafikája került rá lila színben a menüre és a kártyákra is. A meghívójukat szintén mi készítettük el korábban ( - honlapunkon a Romantikus meghívók kategóriában tekinthető meg R-R- 44-6 rendelési kódszámmal, klikk ide ha esetleg megnéznéd: www.dreamflowers.sokoldal.hu) A menühenger anyaga áttetsző pausz papír, így ha mécsest helyezünk a közepébe, akkor gyönyörűen átvilágítja a betűket. Az ültetőkártya rusztikus hatású enyhén vászonhatású matt kartonból készült, és egy titkos hajnali randevút ábrázol. Beának és Márknak nagyon sok boldogságot kívánunk, nagyon jó volt velük dolgozni, örülünk hogy szerették a termékeinket, és hogy megvalósíthattuk ezt a különlegesen szép szettet. Ha bárkinek megtetszett a bemutatott menü és ültető, nyugodtan írjon nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre - A nap bármely időpontjában várjuk árajánlat kéréseiteket. A menük és kártyák rendelési kódja : R-R-44-6/lilamenü, vagy R-R-44-6/lilaültető. A fentebb említett honlapunkon válogathattok kínálatunkból, - gyakorlatilag bármelyik meghívóhoz tudunk tervezni menüt és ültető kártyákat valamint köszönetajándékokat.

Esküvő szervezés linkgyűjtemény

Tortaszelet formájú köszönetajándék dobozkák és menükártyák - Érdemes szettet rendelni!

Megrendeléseink kb 70 %-ánál felmerül az igény, hogy a megrendelt meghívó grafikáját kérik a menükártyára és a köszönetajándékra. Természetesen nálunk ez megoldható, így minden kedves Nézelődőt arra bíztatunk, hogy rendelje meg egyszerre a meghívót, menüt és köszönetajándékot, hiszen akkor egy csomagban tudjuk küldeni és csak egyszer kell postaköltséget fizetni. Ráadásul nagyon elegáns ha egyfajta motívum vonul végig az összes terméken és a vendégek viszont láthatják a meghívón szereplő - addigra már kedvessé vált - grafikát a szépen megterített asztalokon várakozó ajándékokon és menükön. A képen látható menüháromszögek (asztalszámmal ellátva) és torta alakú dobozkák a Margaret-02 kódszámú dobozos meghívó antik hatású grafikáját viselik. A meghívót egyébként megtekinthetitek honlapunkok: www.dreamflowers.sokoldal.hu. A menü és dobozka egyaránt csillogó ekrü színű kartonból készül, a szalagdíszítés gyakorlatilag bármilyen színű szaténszalag lehet. A torta alakú dobozokon lévő rózsa dísz pedig lehet rózsaszín (mint a képen), ekrü színű, lila színű vagy hófehér. Rendeléskor kérjük ezt majd pontosítani. A bemutatott termékek megrendelhetők a dreamlowersdesign@gmail.com e-mail címen, e-mailben tudtok árajánlatot is kérni. A menü rendelési kódja:. BGL-6000/Margaret-aranyminta. A tortadoboz rendelési kódja T-Z-6000/Margaret-aranyminta.


Csoki köszönetajándék vidám esküvői grafikával

Ha egy igazán aranyos köszönetajándékkal szeretnétek várni vendégeiteket, akkor a képen látható vidám kis csokikockákat ajánljuk Nektek. Visszajelzésekből tudjuk, hogy mindig nagy sikert aratnak bármilyen stílusú lagziban. A gyerekek pedig egyszerűen odavannak érte, láttunk már még épphogy tipegő kismanókat kezükben és zsebükben csokikockákkal, ahogy gyűjtik, ahogy nyújtják a kis kezüket érte...:) Többszáz fős lagzi esetében egyébként kifejezetten költségtakarékos megoldás. Kisebb létszám esetében volt már olyanra is példa, hogy 1 fő számára 3-at rendelt az ifjú pár, és a 3 db csokit organzazsákba tették... Igazából rengeteg megoldás létezik, valakik becsomagolták tüllbe, de egyébként így is mindenféle díszítés nélkül is megállja a helyét a tányéron, szalvétán. A csoki köszönetajándék kínálatunkat megtekinthetitek honapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó - Romantikus mályva -sötétlila színben

Igazi antik hatású romantikus meghívót mutatunk be ma Nektek. Krisztina és Péter számára készítettük a képen látható exkluzív kivitelű dobozkákat amelyekbe pausz tekercses meghívókat helyeztünk el. A doboz csillogó mályva színű kartonból készült. Mint tudjátok, a mályva a lila és a rózsaszín színkeverékéből létrejövő árnyalat. A mályva szín különlegessége, hogy egyszerre elomló és  lágy, de fényviszonyoktól függően lehet hűvös és titokzatos. Igen...akár egy igazi hölgy:) A dobozokat szaténrózsával tettük még előkelőbbé és vastagabb halványrózsaszín organza szalagot és vékonyabb sötétlila szaténszalagot használtunk a lezáráshoz. Aprólékos munka volt, de annál jobban örültünk a végeredménynek! Ha nektek is megtetszett ez a szépséges meghívó, kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön, a dreamflowersdesign@gmail.com címen az aktuális árról és elkészítési időről. A meghívó rendelési kódja: BGL-333-mályva, erre tudtok hivatjozni ha írtok.

Csoki köszönetajándék olivazöld inda-mintával

Ezen a hétvégén Ancsa és Tibor (becenevén "Tiba") végleg összekötötte életét, és vendégeiket az általunk készített köszönetcsokikkal fogadták. A különleges olivazöld színre esett a vínálasztásuk, aminek mi is nagyon örültünk, hiszen csodaszép természetes megnyugtató szín: az egészséget, megújulást és stabilitást jelképezi. Az olivazöld egyébként kitűnően illeszkedik egy krém/ekrü dekorációhoz, vagy bármely más dekorációs árnyalatokhoz, ahol sok zöld színű növényt használnak. A csomag épségben odaért, és Tibáéknak sok boldogságot kívánunk. A képen látható olivazöld színű köszönetajándék csoki rendelési kódja: A-R-zöld. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XV. - Csokoládé és barackpúder csipkével

A hónap első bejegyzéseként fogadjátok szeretettel legújabb luxus esküvői meghívónkat, melyet ezúttal úgy terveztünk meg, hogy a férfiak kedvére is tegyünk egy kicsit. Mégpedig a csillogó csokoládébarna színválasztással és az antik fém dísszel. Szerettünk volna egy olyan luxus meghívót, amely a Menyasszony nőies és a Vőlegény férfias karakterét egyaránt hordozza, ugyanakkor különleges, és elegáns - ahogy azt tőlünk már megszokhagtátok. Kedvenc jelmondataink között van az "Elegancia és design", és úgy gondoljuk ismét sikerült hűnek maradni e két jezőhöz. Pedig nem volt könnyű dolgunk, ugyanis a képen látható csodaszép fém díszt beszerezni nagy mennyiségben...itt Magyarországon...elég kimerítő és már-már reménytelen feladat. Merthát egy-kettő darabbal nem sokra megyünk, hiszen egyszerre több száz db meghívót szoktak a fiatal párok rendelni tőlünk... Ha hiszitek, ha nem - nem könnyű kis hazánkban megfelelő kellékekhez, megfelelő mennyiségben hozzájutni. Ahhoz hogy meg tudjunk ütni pl egy amerikai mércét, sokkal több utánajárás szükséges, mint  a külföldi gyártóknak. Nekünk sokkal nehezebb dolgunk van ilyen téren, mint tengerentúli kollegáinknak. Szóval dűlőre jutottunk a gyártóval és forgalmazóval és végre valahára hozzájutottunk nagy mennyiségben ezekhez az antik hatású virágdíszekhez, tehát a meghívó mától rendelhető a képen látható exkluzív díszítéssel! A rendelési kódja Luxus-15/15. A rendeléseket a dreamlowersdesign@gmail.com e-mail címünkön fogadjuk. A meghívó áráról kérjük érdeklődjetek e-mailben.

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT