V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Tortaszelet formájú köszönetajándék dobozkák - szenvedélyes bordó és elegáns ekrü színben

A héten ismét sok különleges terméket gyártottunk, és készítettük róluk a szebbnél szebb fotókat, hogy mihamarabb megutathassuk a nálunk nézelődő fiatal pároknak. Kedvencünk Betti és Laci csodaszép csillogó tortaszelet dobozkái voltak. Rengeteg munkánk van benne, de azt hiszem megérte a belefektetett idő mert a végeredmény szenzációs lett. Itt a jó péda arra, hogy szép, különleges asztali dekorációhoz nem biztos hogy feltétlenül egy vagyon szükséges. Ha megrendelitek tőlünk ezeket a szép dobozkákat (vagy mandulával töltve vagy akár üresen) meglátjátok hogy jól jártok, mert ezzel a köszönetajándék és az ültetőkártya kérdés egy csapással megoldódik, és megoldódik az asztali dekoráció egy tetemes része is. Mert pl. ha kör alakú asztalok lesznek az étteremben, akkor elég ha a közepére teszitek az általunk készített "tortát" és rózsaszirmokat szórtok köré...Látjátok a képeket...azt hiszem magukért beszélnek. Bettiék dobozkáin ezúttan a "Kösznjük, hogy velünk ünnepelsz" felirat szerepelt és az Ifjú Pár neve és a lagzi dátuma. Viszont ha valaki szeretné ültetőkártyaként alkalmazni akkor a vendégek nevét is rá tudjuk nyomtatni. A képen látható dobozkák gyakorlatilag bármilyen színben kivitelezhetők, kérjük érdeklődjetek ha van valami különleges szín-igényetek. Bettinek és Lacinak sok boldogságot kívánunk, szuperül választottak köszönetajándékot, öröm volt elkészíteni nekik ezeket a tortaszeleteket. A képen látható köszönetajándék dobozkák rendelési kódja: T-Z-Vanilia/Meggy. Áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Retro stílusú dobozos meghívó és édesség-jelölő kártyák candy-bárhoz

Képzeletbeli távcsövünkkel már kicsit a 2013-as esküvői szezon meghívó-divatjára szeretnénk rákukkantani. Pontosabban az egyik 2013-as divatirnyzatra, amely nem más mint a ROMANTIKUS-RETRO. 2013-ban imádni fogjuk a csipkét- mint alapanyagot és a pöttyös/virágos mintákat, a cseppet sem hétköznapi megoldásokat és színpárosításokat. Tehát minden kedves nézelődő Ifjú Pár figyelmébe ajánljuk a képen látható retro stílusú dobozos meghívónkat, amelyben csodaszép ezüst színű gyűrű is található. Emellett új termékként vezetjük be a pálcikás étel és desszert jelölő kártyákat is, amelyek designos kiegészítői lehetnek a közkedvelt svédasztalos terítésnek vagy a most ébredező "édesség-büfé/candy-bar" divatnak. A képen látható termékek bármilyen színben előállíthatók, kérjük e-mailben érdeklődjetek ha szeretnétek más színben vagy motívummal megrendelni. Honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) megjelenő termékeinken többszáz grafikát láthattok, és gyakorlatilag bármelyiket rá tudjuk szerkeszteni ezekre az étel-jelölő kártyákra. Ha valaki ezeket a csinos kis pálcikás kártyákat ültetőkártyaként szeretné hasznosítani, akkor természetesen a vendégek nevét is rá tudjuk nyomtatni. A meghívó rendelési kódja, Lolly-001, az áráról honlapunkon kaphattok információt. A pálcikás étel/vagy ültetőkártyák áráról érdeklődjetek e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com), - az ára a kért grafikától és felhasznált kartonlaptól függ.

L.O.V.E. és bonbon - díszdobozba zárva

Egy nagyon közkedvelt termékünket mutatjuk ma be, egy kedves kis köszönetajándék dobozkát, melyet csoki-bonbonnal vagy  cukrozott mandulával egyaránt sok fiatal pár rendelt már tőlünk. Mint látjátok a L.O.V.E felirat pecsét formában jelenik meg rajta, ettől olyan különleges, és kicsit retró hangulatú. Mint minden dobozkánk, ez a modell is feliratozható belül, ezzel egyedivé lehet tenni. és nem csak bordó színben rendelhető, hanem kérésre bármilyen színben meg tudjuk alkotni a pecsét mintát, legyen szó pinkről, feketéről, zöldről vagy liláról - és gyakorlatilag a színpaletta bármely árnyalatáról. Netti és Zsolti a klasszikus bordó színt választották - amit még mindig nagyon szeretünk mert  elegáns, ünnepélyes. Nettiékk gyönyörű lagzit kívánunk! A dobozka rendelési kódja: CBD-0003-bordó. Az aktuális árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XIV. - Exkluzív barokk legyező meghívó

Az idei szezonban is nagyon szeretik a menyasszonyok a legyező meghívóinkat. Sokan érdeklődtek a halványkék szín iránt és úgy tűnik igény van a luxus minőségre is, így szintén közkívánatra - megalkottuk a  képen látható csodaszép barokk legyező meghívót. Természetesen csillogó kartonból, csipkével díszítve. Ahogy nézegettük a képeket egyből az antik főúri rezidenciák kertjeiben sétáló kisasszonyok jutottak eszünkbe, amint csipkés napernyőikkel és legyezőikkel végigvonulnak a zöld pázsiton. Bízunk benne hogy ez a kis előkelő legyező meghívó is a kedvencek közé kerül, mint a többi, és sok menyasszony beleszeret majd. Különösen ajánljuk azok figyelmébe akik szeretik a vintage stílust és rajonganak a csipkéért.  A meghívó rendelési kódja Luxus-99/kék legyező. Az áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Szeretettel várunk mindenkit a honlapunkon is, ahol rengeteg különleges meghívó és köszönetajándék közül válogathattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám dobozos esküvői meghívó filmes kivitelben

A nyaralás utáni első munkahét sok különlegesség gyártásával telt. Elkészültek például a képen látható filmes témájú vidám meghívók is, melyeket Szilvi és Lajos már nagyon várt. A dobozkákba, mint látjátok, egy pauszpapírra nyomtatott filmtekercs került, erre nyomtattuk rá a nászajándék tippeket:) A meghívón és a tekercsen is nagyon aranyos esküvői figurák láthatók, egy menyasszony és egy vőlegény - akár még egy rajzfilmbe is beillenének:) A Csongrádon élő Szilviéknek sok boldogságot kívánunk, örülünk hogy tetszettek a meghívók és köszönjük hogy türelmesen kivárták az elkészítési idejüket. A meghívó rendelési kódja: Happy-H-555. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Nyáreleji esküvők emlékei - Júniusi kedvenceink

Múlt héten szabadságon volt a stúdiónk, és visszatérve nagyon kedves meglepetések vártak ránk az e-mailünkben. Kedvenc szerelmespárjaink közül ketten is küldtek nekünk esküvői fotókat, amelyeket nagyon szépen köszönünk, nagyon jól esik hogy megosztottátok velünk és örülünk, hogy segíthettünk az előkészületekben. Ezen az első képsorozaton a miskolci Kata és Sanyi dekorációját láthatjuk, az általunk készített karikatúrás menühengerrel, szék alakú köszönetajándék dobozkával. A megrendelt teljes kollekció (meghívó, menü, ételkártyák stb...) korábbi bejegyzésünkben tekinthető meg. Katáék fekete-pink színválasztása nagyon merész és divatos, a menyasszonyi csokra meseszép pünkösdi rózsa volt, egyszerű, de pompázatos. Igazából most először láttuk Katát és Sanyit teljes valójukban...a most küldött fényképeken. Eddig csak a karikatúráról "ismertük" őket. El kell hogy mondjuk: a karkatúrakészítő kitűnő munkát végzett, mert a rajz megszólalásig tükrözi a pár vidám személyiségét, előnyös arcvonásait. Nagyon kedves rajz lett, jó volt vele dolgozni, örülünk hogy a termékeinkre kerülhetett.

 

Másik kedves fiatal párunk, a barcsi Niki és Csabi szintén pausz henger menüt és szék alakú köszönetajándékot rendelt tőlünk. Nekik is köszönjük a szép képeket a dekorációról, nagyon ízléses volt a barna és ekrü színöszeállításuk. Nikiben (mert vele konzultáltunk a tervezés során) azt szerettük, hogy ...hogy szeretett minket, a termékeket, tetszett neki minden amit csináltunk, gyorsan ment az egyeztetés is vele. Csabinak nagy szerencséje van...bizony jó asszonyra talált:))) Az ő esküvői dekorjukra is nagyon igaz: "Néha az egyszerűbb letisztult megoldások hozzák meg a legszebb végeredményt...". Esz szál rózsa az asztalon, egy jó kis szék dobozka - benne egy bonbonnal- és már jöhet a finom esküvői menüsor... Nikiék lagzijában senki sem maradt éhen...mi csak tudjuk...bár nem lehettünk ott, a menühengereket olvasva biztosak vagyunk ebben:))) Sok boldogságot kívánunk Niki és Csabi...

Alma formájú esküvői meghívó - küldetés: teljesítve:)

Egy különleges kéréssel keresett meg bennünket Veronika és Dániel..."Nincs véletlenül alma formájú meghívótok...???" - Olvastuk a kérdést az e-mailjükben... Hááát...de van...vagyis tervezünk...miért ne... ?! Igazából teljesen szabadkezet kaptunk. Alma formája legyen, ennyi. Nem sokat kellett törni a fejünket, viszont nem akartuk túl egyszerűre, hiszen a védjegyünk, hogy minden munkánkban van valami plussz, valami különleges.  Gyönyörű csillogó kartonokból készítettük el, csokoládébarna színű "tálkát" csináltunk a meghívónak, amelybe inda motívumot vágtunk. Rengeteg munka volt vele, 115 db készült belőle és mindegyikhez válaszkártya is tartozott, természetesen nászajándék-tippel ellátva. Minden szezonban kapunk valami extrém felkérést, amelyet szívesen megvalósítunk, és ezesetben is egy fantáziadús meghívót sikerült létrehozni. Persze ehhez kell egy bevállalós vidám fiatal pár, aki hajlandó elrugaszkodni a szokványos borítékos papírbolti meghívóktól.... A különlegességeket - higgyétek el - megjegyzik az emberek. Amikor kézhez kapják a rokonok, barátok, akkor garantált a meglepetés és évek múlva is emlegetik majd. Dánielék a foglalkozásukból adódóan szerettek volna almás meghívót.  Ha Ti is szeretnétek hogy munkátok, vagy megismerkedésetek helyszíne, körülményei megjelenjenek az esküvői meghívótokon, akkor érdeklődjetek nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Mi megpróbáljuk megvalósítani az álmotokat, hiszen a nevünkben is szerepel a "dream" szó. Mindent megteszünk amit a technikai felszereltségünk és kreatívitásunk megenged. Ha Ti is termeltek -  termesztetetek valamit (alma, körte, barack, kiskacsák röfik:)))) amit szeretnétek látni a meghívón, csak írjatok nekünk...mezőgazdaságban is otthon vagyunk:)))))))))))))))))))))))

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT