V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Fényképes csokikocka köszönetajándék

Mit adjunk a vendégeknek  köszönetajándékként? Mi az ami színvonalas, egyedi, az  ifjú párra jellemző, és persze nem túl drága? A válasz: a fényképes csokikockák. Hazánkban a köszönetajándék nem túl régóta terjedt el. Igazából nincs is itt igazi hagyománya, hiszen az egész Olaszországból ered. Viszont olyan sokan tudnak és hallottak már róla, hogy mondhatni a vendégek 80%-a szinte várja, hogy milyen apróságot talál majd a tányérjában. Ezért ne okozzunk csalódást nekik,- ha nem is tulajdonít az ifjú pár nagy jelentőséget a köszönetajándéknak, - akkor is kedves gesztus egy ilyen kis jelképes csokival köszönteni a vendégeket az asztalnál. Megrendelhetitek tőlünk fényképpel, különböző vidám grafikával, akár a vendégek nevével ellátva. A képen látható csokik Zsuzsa és Gege esüvőjére készültek. A fényképet csokibarna indamintás kerettel láttuk el, ami nagyon jól passzolt a kép zöld hátteréhez. Nyugodtan készítsetek magatokról Ti is képeket: komolyat, vidámat, vicceset....a csokipapír mindent elbír. A választékot megtekinthetitek honlapunkon, ahol információt találtok az árról, megrendelésről, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cukrozott mandulás köszönetajándék dobozka és menü kártya cseresznyevirággal

Biztosan emlékeztek még Lilla és Péter pink-barna színű cseresznyevirágos meghívójára, amit korábbi bejegyzésünkben mutattunk be, és talán az egyik legnépszerűbb termékünkké vált azóta. A rendelési toplistán az első 5-ben van benne:) Most pedig itt van Lilláék csodaszép névre szóló köszönetajándéka és menüháromszögei. Kérésükre minden egyes cukrozottmandulás dobozkát névvel láttunk el, így ültetőkártyaként is használhatták őket. És persze így sokkal személyesebb is az ajándék. A menüháromszög 3 oldalán foglalt helyet a menü, az italválaszték és az asztalszám is - ez szintén nagyon praktikus megoldás. A dobozkákat és a menüket is szaténszalaggal díszítettük, természetesen az idei év slágerszínével, amely nem más mint: a pink! Nem lehet és nem is tudjuk megúnni ezt a színt, hiszen annyira vidám, vibráló és annyira illik az esküvő hangulatához. Öröm volt elkészíteni ezt a sok szép terméket, külön köszönet Dobos Andreának (Rábaparti Panzió, Győr) aki segített Lilláéknak rátalálni a honlapunkra és választani a kínálatunkból. Ha Ti is szeretnétek hogy készítsünk Nektek ilyen szép esküvői asztali kiegésztíőket, várjuk rendeléseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A képeken látható menü és köszönetajándék árát a honlapunkon láthatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XIII.- Magyaros meghívó csipkével és kékfestő mintával

Örömmel jelentjük, hogy ma ismét egy igazi különlegességgel tudunk szolgálni kedves olvasóinknak! Már régóta tervezünk egy "Magyaros Stílusú Esküvői Meghívó Kollekciót", amelynek első darabja el is készült, és mint látjátok a képeken - a tőlünk megszokott luxus kivitelben. Hiszen egy igazi, hamisítatlan, magyar hagyományörző lagzihoz mi más is dukálhatna?! A meghívó csillogó kartonra készült, csipkével és gyöngyökkel díszítettük, amely emlékeztet a gyöngyös pártára, azaz a menyasszony esküvői fejdíszére. Amikor mintát és színt kerestünk a meghívóhoz, eszünkbe jutott Magyarország egyik legrégibb népi mestersége, a kékfestés. Ezzel a textilfestési módszerrel sokak által kedvelt, és ma is nagyon népszerű, kedves kis népi mintákat készítettek egykor. Jellegzetességei: a kék alapon fehér mintázat, a pici virágok, sűrű növényi motívumok. Szerettük volna ha a meghívón megjelenik a madár motívum is, hiszen a virágok és madarak a magyar népművészetben a szerelem jelképei, tehát elengedhetetlenek egy igazi magyaros esküvői meghívó estetében. Meg is találtuk a kiskakast és a kendermagos tyúkocskát, ami nagyon vidámmá teszi a meghívó hangulatát. Ha Ti is egy hetedhét országra szóló vidéki magyaros lagzit terveztek, és úgy gondoljátok, hogy a meghívásnak is meg kell adni a módját, akkor szívesen elkészítjük a képen látható magyaros meghívót. Rendelési kódja: Luxus-013/magyaros-kék. Árajánlatot e-mailben tudtok kérni tőlünk: dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön. Ez a meghívó garantáltan elnyeri majd az idősebb és fiatalabb generáció tetszését is.

Tortaszelet alakú köszönetajándék doboz pink-fekete szalaggal

Lassan egy éve már, hogy bevezettük termékeink közé a tortaszelet alakú köszönetajándék dobozkákat. Hamar népszerű lett, hiszen már önmagában is nagyszerű dekorációja egy ünnepi asztalnak. Judit és Karcsi dobozkáit egyedi kérés alapján pink-fekete-fehér színösszeállításban készítettük el. A fekete és pink színű szatén szalagok váltják egymást a tortaszeleteken, így az egésznek nagyon vidám és divatos összhatása lett, annak ellenére hogy a fekete szín nem tartozik a klasszikus esküvői színekhez. De látjátok, kiegészítőként használva, milyen fantasztikus is tud lenni a fekete!!! És hogy mi még a nagyszerű ezekben a dobozkákban? Hogy nálunk minden ilyen tortaszelet doboz névre szól!!! A neten itt-ott megjelenő hamisítványokkal szemben mi az összes dobozkát névvel látjuk el, mint ahogy látjátok a képeken is. Ez azért jó, mert így ültetőkártyaként is funkcionál. Nem csak cukrozott mandulával és csoki bon-bonnal rendelhető meg tőlünk, hanem akár üresen is. A dobozka mérete lehetővé teszi hogy bármilyen otthon sajátkezüleg készített ajándéktárgyat bele tudjatok helyezni. Judit elárulta hogy ő pl. saját maga varrt szív alakú pink színű kulcstartót fog a dobozokba tenni. Szóval bármit beletehettek az a lényeg. A képen látható dobozokat gyakorlatilag bármilyen színben el tudjuk készíteni igény esetén. Rendelési számuk: T-Z-BL-01 pink/fekete. Az árukról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csokoládé köszönetajándék cappuccino-barna inda mintával

Ezzel a bejegyzéssel Mónikának és Gábornak kívánunk nagyon sok boldogságot, és örülünk hogy megvalósíthattuk az elképzelésüket a csoki köszönetajándékkal kapcsolatban:) Mónikáék esküvője a múlt héten volt, és tényleg öröm számunkra hogy az általunk készített csokikkal köszönthették a vendégeket. A csokikat világosbarna - cappuccino színű indamintával díszítettük és halvány rózsaszín szatén masnival tettük még elegánsabbá. Íme a jó példa arra, hogyha megtetszik a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) bemutatott bármely terméken szereplő grafika, akkor azt szívesen rátesszük akár csoki köszönetajándékra is. A képen látható csokoládé rendelési kódja: 000-80-B. A termék megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az áráról és megrendelés menetéről a honlapunkon találhattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Divatos sötétlila színű csillogó betétlapos meghívó

Mindenki örömére, elkészültek Renáta és Laci csillogó különleges meghívói, amelyek az idei év egyik legdivatosabb színösszeállításában pompáznak. A sötétlila és pink igazi telitalálat, de nem csak a szín teszi különlegessé hanem a meghívó formája is. Kinyitható betétapos meghívóról van szó, amely hasonlít egy elegáns női irattáskára, vagy színházi táskára. A belsejében a meghívó szövegét szintén csillogó gyöngyház kartonra nyomtattuk, és ráhajtható áttetsző pausz papírral borítottuk, amelyen az fjú pár neve szerepel. Sok boldogságot kívánunk Renátáéknak, reméljük minden vendégnek tetszik majd ez a nem mindennapi design meghívó. A meghívó megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A rendelési kódja: H-832-A. Az áráról honlapunkon találtok informáci, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XII.- Dombormintás díszdobozos meghívó gyöngyökkel és pihe-tollal

Legujabb luxus esküvői meghívónk igazi exkluzív modell, hófehér és egy pici ezüst színkkombinációval. A meghívót vastag ezüst szatén szalaggal és gyöngyös-pihetollas virággal díszítettük. 2 db betétlap található benne, idézettel és szöveggel. Az egész meghívó nagyon hasonlít egy csodaszép menyasszonyi ruhához amely összesíti a modern és antik stílusjegyeket. Úgy gondoljuk, hogy egy olyan fiatal pár fogja választani, amelynek hölgy tagja nagyon finom, érzékeny nőies és szereti a klasszikus stílust ugyanakkor szeret valami kis plusszt, egy kis különlegességet vinni a dolgokba. Ennél a meghívónknál ez a kis plussz nem más mint a gyöngyös-tollas virág, ami kicsit vintage stílusra utal. A meghívó csillogó gyöngyház fényű kartonból készül, dombor mintázattal. A képek magukért beszélnek. A meghívó áráról, kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A rendelési ködja: Luxus-18-ezüst/tollas

Csillogó krém színű dobozos meghívó arany gyűrűvel és barna szalaggal

Ismét egy nagyon elegáns dobozos meghívót mutunk be, mégpedig csillogó krém és csokoládébarna színösszeállítsában, amelyet ezennel kinevezünk klasszikus színpárnak, hiszen rengeteg alkalmommal feltűnt már ez a két szín a termékeinken. A krém nem más mint a menyasszony színe, a barna pedig a vőlegényé. Amikor idei dobozos meghívó kollekciónkat terveztük, nem is volt kérdés, hogy gyűrűt helyezünk a dobozkákba. Nincs is ennél szebb jelkép. Nagyon örülünk hogy népszerű lett ez a gyűrűs változat is - tehát ezek szerint az ifjú párok szeretik a különlegességeket, és meglepetést okozni a meghívottaknak... Ha Ti is meghívó után kutattok, és szeretnétek elegáns, ugyanakkor a hagyományostól teljesen eltérő terméket vásárolni, akkor a képeken látható meghívók csak Rátok várnak! A termék rendelési kódja: Margaret- 0559. Megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az áráról és a megrendelés menetéről a honlapunkon tájékozódhatto, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT