V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Modern fényképes legyező meghívó pink-ezüst színben

A héten elkészítettük Kata és Zoli modern fiatalos legyező meghívóit is. Színválasztásuk a hot-pink és ezüst kombinációra esett, aminek mi is nagyon örültünk, mert a hagyományostól kicsit eltérő színösszeállítás, és nagyon feldobta az egyébként minimal stílusú meghívót. A legyező első lapjára került Katáék fényképe. A második lapon az idézet, a harmadik lapon a meghívás, a negyediken pedig a program szerepel. A négy lapot csodaszép szalagokkal kapcsoltuk össze. A vibráló hot-pink és a csillogó ezüst szalag  gondoskodott arról hogy igazán "trendi" legyen a meghívó megjelenése. Íme ez is egy nagyon jó példa arra, hogy érdemes bevállalni az erőteljes, kontrasztos színeket, mert fergetegesen divatos lesz a végrerdmény. Katának és Zolinak köszönet a megrendelésért, öröm volt nekik készíteni a meghívókat. A képen látható pink ezüst legyező meghívó megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Rendelési kódja: M-D-22/pink-ezüst. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkn tájékozódhattok, ahol megtaláljátok a terméket más színösszeállításban is, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Meghívó és palackpostás köszönetajándék egy "hajós" esküvőre

Kedvencünk ezen a héten Zsuzsi és Peti hajós meghívói és köszönetajándékai voltak. Meghitt esküvőjüket a "Duna ékszerdobozaként" híressé vált Pannónia rendezvényhajón tartják júliusban, szűk családi körben. Meghívójukat és palackpostás köszönetajándékukat a helyszín hangulatához illő hajós kivitelben készítettük el. A díszdobozos meghívó csillogó kartonból készült és a sirályokra emlékeztető tollak díszítik, valamint hajókötélre hasonlító zsinórral kötöttük át. 2 betétlap található a dobozban, amelyet szintén a piros zsinór köt össze. A köszönetajándékuk egy palack lett, amelybe pauszpapírból készült tekercset tettünk, egy kedves üzenettel. Petiék nagyon örültek amikor megkapták a csomagot - ezúton is köszönjük a megrendelést és a köszönetlevelet:) Azokat az ifjú párokat pedig, akik szintén hajós lagzit terveznek, arra bíztatjuk, merjenek olyan merészek és bevállalósak lenni mint Zsuzsi és Peti. Néha jó a hagyományos dolgoktól kicsit eltérni, hiszen egy különleges design meghívó nagy meglepetés lehet a család és barátok számára. A képen látható meghívó rendelési kódja: N-R-HAJÓS, a palackpostáé pedig N-R-hajós-palackposta. Az árakról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Virág alakú ültetőkártya almával

Nagy örömünkre az elmúlt időszakban egyre közkedveltebb lett a természetes és ehető alapanyagokból készülő esküvői asztali dekoráció. Azért is örülünk ennek, mert az egyik alapfilozófiánk, hogy "legyen értelme a terméknek" és "legyen benne valami plussz". Persze szertejük a hagyományos dolgokat is, de azért biztosan Ti is egyetértetek azzal, hogy egy hagyományos ültetőkártyát valószínüleg ott fog hagyni a vendég...és az a kártya lagzi után sajnos valószínű hogy kidobásra kerül.... Viszont...egy szépen feldíszített almát senki nem hagy majd az asztalon árválkodni:) Ezért szeretnénk figyelmetekbe ajánlani legújabb termékünket, az almára tűzhető ültetőkártyát, amely akár köszönetajándékként is funkcionálhat, és nagyon mutatós. Már önmagában is egy szép dekorációs elem. Egy gombostűvel 2 másodperc alatt rátehetitek a friss almákra. Ha szeretnétek információt kapni a képeken látható ültetőkártyáról, szeretettel várunk mindenkit honlapunkon, ahol megtaláljátok a termék árát és megrendelés menetét, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Karikatúrás ültetési rend és asztali szett pink-fekete színben

Nagyon vártuk már, hogy elkészíthessük ezt a bejegyzést. Kata és Sanyi, - egy rendkívül kedves és előrelátó Jegyespár - már egy évvel ezelőtt felvette velünk a kapcsolatot az esküvői meghívók és asztali kiegészítők megrendelése kapcsán. Korábban már bemutattuk kedves és vicces kis esküvői meghívójukat, amin saját karikatúrájuk szerepelt, most pedig íme a többi termék, amelyet megrendeltek tőlünk. Dekorációjuk pink-fehér és egy kis fekete színösszeállításban fog pompázni, így mindent ebben a színösszeállításban terveztünk. Rendeltek tőlünk ültetési rendet (ültetési táblát) valamint ételkártyákat a svédasztaljukhoz, divatos pausz papír menüt, koktállapot, asztalszámokat és szék alakú dobozos köszönetajánédkokat. Mindet persze a humoros karikaturával ellátva. Igazán egyedi lett minden termék, sok munkánk van benne. Katáék egyébként külföldről szervezték Magyarországi esküvőjüket, ami nem éppen könnyű feladat, de örülünk hogy segíthettünk és nem felejtük el őket! Sok boldogságot kívánunk nekik. Ha bárkinek kedve támad ilyesfajta karikatúrás szettet rendelni tőlünk, nyugodtan érdeklődjön nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen az árakról és az elkészítséről. Tulajdonképpen a legontosabb hogy készíttessetek magatokról egy szuper karikatúrát, küldjétek el nekünk, és mi bármely színvilágban meg tudjuk alkotni a képen szereplő termékeket.

Luxus esküvői meghívók XI. - Vintage meghívó rózsaszín-mályva színben - ELKÉSZÜLTEK!!!

Ezt a bejegyzést Beátának és Zoltánnak küldjük Veszprémbe, akik azóta már nagy izgalommal osztogatják szeretteik körében a képen látható luxus meghívóikat. Nagyon aranyos fiatal párról van szó, akik türelmesen kivárták a cseppet sem rövid elkészítési időt. Mert bizony ezeknek a rózsaszín vintage luxus meghívóknak minden darabját aprólékos munkával készítettük el. Díszítésként gyöngyház fehér és púderrózsaszín tekla gyöngyöket használtunk, amelyeket - mint ahogy azt korábbi bejegyzésünkben olvashattátok - egyenként ragasztottunk fel. Ami a legjobb az egészben, hogy megvalósíthattuk Beáta álmát és a nőies - kifinomult személyiségével leginkább harmonizáló meghívót alkothattuk meg. A képek magukért beszélnek... Egyszer van csodálatos NAGY NAP az életben - ha tehetjük - adjuk meg a módját:) Ehhez nyújtunk mi segítséget, így ha bárki szeretné megrendelni a képen látható luxus terméket, nyugodtan érdeklődhet nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, a meghívó rendelési kódja Luxus-01/1 rózsaszín. Beátáéknak pedig sok boldogságot kívánunk, bár még úgyis "összefutunk" köszönetajándék és ültetőkártya ügyében:)

Bordó rózsamintás csokikocka köszönetajándék

Újabb csokikocka köszönetajándékok készültek, ezúttal bordó színben. Még mindig nagyon kedvelt a klasszikus bordó-fehér esküvői dekoráció. Az évek során mit sem vesztett népszerűségéből, hiszen elegáns és ünnepi hangulatú. Ezek a kis méretű csokik pedig igazán jól mutatnak egy bordó vagy hófehér terítőn, szalvétán és akár még ültetőkártya helyett is alkalmazhatók. Reméljük ezzel a pár képpel sikerül kedvet csinálni azoknak a kedves fiatap Pároknak akik egyelőre tanácstalanok a köszönetajándékkal kapcsolatban. Nagyon gazdaságos ez a fajta ajándék, kedvező áron kínáljuk, így többszáz fős lagzi esetén sem kell mélyen a zsebetekbe nyúlni. A képen látható csokikocka rendelési száma: B-1/bordó. Az árát és a megrendelés menetét megtalálhatjátok honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikocka

Díszdobozos meghívó csokoládébarna-bézs színben - Meghívó a kastélyba

Nagyon sok ifjú pár tudatosan választ olyan meghívót, amely sejteti az elkövetkezendő Nagy nap hangulatát, a helyszín és az egész lagzi stílusát, tematikáját. Mi mint gyártók, ezzel messzemenőleg egyetértünk, hiszen a meghívó nem csak egy "darab papír némi szöveggel", hanem egy kedves tárgy, egy "ajándék" amit a mghívott vendégek nap mint nap nézegethetnek heteken keresztül, miközben izgatottan várják az esküvőtök napját! A Nagy nap elmúltával pedig egy kedves emlékké válik, amelyet évek múltán elővéve is jó ézés újra és újra nézegetni, főleg hogy akkor már a lagzin átélt boldog-vidám pillanatok is párosulnak hozzá. Ágnes és Zoltán egy romantikus ódon kastélyban, Zalacsányon tartja esküvőjét, így a vintage dobozos esküvői meghívónkat választották ki. Különlegessége, hogy színvilágában és formavilágában is passzol a helyszínhez, azaz a Batthyány kastény késő gótikus stilusához. Maga a doboz csilllogó csokibarna kartonból készült, a 2 betétlap pedig szintén csillogó barna-bézs-ekrü virágmintás. Ha a képek láttán ti is kedvet kaptatok ehhez a különleges meghívóhoz, írjatok nekünk nyugodtan, szívesen elkészítjük ismét. A meghívó rendelési száma: U-B-44. Az áráról és a megrendelés menetéről pontos információkat olvashattok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Új díszdobozos pausz tekercs meghívók a kínálatban! - A lila és a pink diadalma:)

Örömmel értesítünk minden kedves meghívó után nézelődő Ifjú Pár, hogy mától megrendelhető nálunk a képen látható 2 exkluzív diszdobozos pausz tekercs meghívó is! Idén a lila és a pink szín ismét közkedvelt az esküvői színpalettán így reméljük felcsillant a szeme a fotók láttán minden kedves érdeklődőnek, aki e két szín valamelyike mellett döntött. Természetesen a díszdobozok a -tőlünk már megszokott- minőségi csillogó kartonból készülnek, és a szintén nagy kedvenc: a "kacskaringós inda minta" díszíti őket. A meghívók rendelési kódjai: JN-012/orgonalila és JN-013-pink. Az áráról ésa megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www. dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók X. - Óarany csipkés luxus örök romantikusoknak

Májusi első bejegyzésünkben luxus-kollekciónk újabb ékkövét szeretnénk bemutatni. A képen látható kifinomult csipkedíszítéses vintage meghívót az örök álmodozó, szerelmes-romantikus pároknak ajánljuk. Tervezéskor az óarany-halvány púder színösszeállításra esett a választásunk, valamint a fennséges csipkére, amely emlékeztet bennünket egy antik esküvői ruha részletére. A fényképek igazából magukért beszélnek, a meghívó az igényes luxust, az időtlen romantikát képviseli. A meghívó mától rendelhető! Rendelési kódja: Luxus-07/7- "Csipkés romantikus meghívó". Áráról és megrendeléséről e-mail címünkön tudtok érdeklődni: dreamflowersdesign@gmail.com.

.

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT