V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Vidám "filmes" kivitelű meghívó

Mostanság, így április utolsó napsütses hetében rengeteg vidám meghívót készítettünk, amelyeket tényleg öröm volt nézegetni, mert a rajtuk szereplő aranyos kis grafikák még jobb hangulatot teremtettek a munkához. A képeken Judit és Laci vidám filmes meghívóját láthatjátok. Nem is volt kérdéses hogy kínálatunkból ezt a modellt választják, hiszen a vőlegény, Laci egy moziban dolgozik, így a film része a mindennapjaiknak. Egy dísztokban található meghívóról van szó, amelyet pauszpapírból készült filmtkercs szélű mintázat díszít. Mind a dísztokon, mind pedig a meghívó kártyán feltűnik az elmaradhatatlan kör alakú pecsét, amely a régi mozijegyekre emlékeztet bennünket, csak ezúttal egy szívecske van rajta... Hogy még esküvőibb legyen a stílusa: ekrü színű szatén szalaggal díszítettük. Juditnak és Lacinak köszönjük szépen a megrendelést, és gyönyörű lagzit kívánunk. A meghívó rendelési kódja: Happy-700/99, áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon olvashattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lila rózsamintás csokikocka köszönetajándék

Ezt a bejegyzést Valinak és Endérnek küldjük és sok boldogságot kívánunk Nekik. Ezen a hétvégén lesz a lagzijuk (április 28) és vendégeik mostmár biztosan nem maradnak köszönetajándék nélkül, hiszen a képen látható csokik gondoskodnak arról, hogy egy kis szuvenirt mindenki hazavihessen a lagziról. Valiék 200 db-ot rendeltek  tőlünk ebből a finom édességből, a dekorációjukhoz passzoló orgonalila színben. Nagy örömmel készítettük el, mert egyik kedvenc színünk nekünk is a lila, és nagyon jól passzol a tavasz virágzó-üde hangulatához. A képen látható csokik áráról és a választható mintákról és színekről bárki információt kaphat weboldalunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám dísztasakos meghívó lime zöld szalaggal

Hogy mitől lesz vidám egy esküvői meghívó??? Mindenképp attól hogy van rajta egy fergetegesen jópofa grafika, nagyon színes és a formája sem mindennapi. Mint láthatjátok, a képeken szereplő meghívó messzemenőleg megfelel ezeknek a "követelményeknek":). Era és Ferenc számára készítettük. Különlegessége hogy programkártyát is tartalmaz, amin a helyszínek is pontosan fel vannak tüntetve, GPS koordinátákkal, tehát senki sem fog eltévedni a Nagy Napon:) Honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) láthatjátok a meghívót eredetileg bordó szalaggal, de Eráék kérésére lecseréltük  lime zöld színűre, és íme, az összhatása így is nagyon szuper és divatos. Egyébként a meghívó bármilyen szalaggal rendelhető. A rendelési kódja: Happy-19991. áráról honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu/vidam

 

Dombormintás esküvő szalvéta névvel ellátott szalvétagyűrűvel

Egy szemet gyönyörködtető újdonsággal szeretnénk szolgálni ezen a napon, így bemutatjuk legújabb termékünket, a dombormintás szalvétát. Nem tetszenek Nektek az étterem által kínált egyhangú szalvéták??? Teljesen érthető... nekünk sem. Ezért mától megrendelhetitek tőlünk a szalvéták királynőjét:) Most arany színben mutatjuk be de megrendelhető EZÜST, PINK,  HALVÁNYLILA , GYÖNGYHÁZFEHÉR és EKRÜ színben is a szalvéta. A szalvétagyűrű -ami hozzá tartozik-, gyakorlatilag bármilyen színben elkészíthető! És ami a legjobb benne, hogy ültetőkártyaként használható mert feliratozzuk a vendégek neveivel. Úgy szállítjuk ki ahogy a képen látjátok, nektek csak az a dolgotok hogy kitegyétek az asztalra. A honlapunkra (www.dreamflowers.sokoldal.hu) fel fogjuk tenni az egész szalvétakollekciót amint időnk engedi, természetesen az árakkal együtt. Addig is e-mail címünkön tudtok érdeklődni a névvel ellátott szalvéták áráról és megrendelésük menetéről: dreamflowersdesign@gmail.comLuxus esküvői meghívók IX. - Vintage meghívó rózsaszín-mályva színben -KÖZKÍVÁNATRA!

A rendkívül npszerű luxus kategóriás vintage meghívónk mostmár rózsaszín-mályva színösszeállításban is megrendelhető. Az utóbbi időben rengetegen érdeklődtek, hogy nincs-e a korábban bemutatott bronz meghívó rózsaszínben. Úgyhogy volt egy kis időnk és megalkottuk, közkívánatra. Reméljük sok menyasszony örömére:) Az esküvő és a rózsaszín színárnyalatok elválaszthatatlanok egymástól - függetlenül mindenféle divat-trendtől... A rózsaszín klasszikus esküvői szín, nagyon sokan rajonganak érte. A képen bemutatott vintage meghívó igazán elegáns, kifinomult. Ajánljuk mindazoknak akik szeretik a klasszikus szépséget és  az antik hangulatot.  Rendelési kódja:Luxus/Vintage-01/1-rózsaszín. Áráról e-mail címünkön tudtok érdeklődni: dreamflowersdesign@gmail.com.

A dobozos meghívók varázsa - az esküvői meghívók forradalma

Néhány éve még elképzelhetetlen volt az hogy egy esküvői meghívó ajándékdoboz alakú legyen... Most pedig ott tartunk, hogy több ezer példányt készítettünk el és büszkén kijelenthetjük, hogy valami újat hoztunk a hazai piacra. A hagyományos borítékos meghívók mellett ékszerdobozként tündökölnek varázsdobozaink, amelyekben virágok, lepkék, vagy akár jeggyűrű található. Persze...láttunk utánzatokat más szolgáltatónál... kivédhetetlen, hogy ne jelenjenek meg... de hisszük, hogy kollekciónk kitűnik, egyedi marad...olyan: "dreamflowers-es". Azaz romantikus, de modern is egyben, részletgazdag és szépen "összerakott"... Sokan nem tudják, hogy pl a képen látható meghívók is 80%-ban emberi kéz alkotásai, és csak 20 %-ban gépé. A nyomtatást a gép végzi el, de minden más folyamatot már emberi kéz végez...hajtogatás, ragasztás, és a szalag felhelyezése. (rengeteg munkaóra). Dehát ismeretes pl. hogy a legexkluzívabb kocsikat, motorokat is kézzel készítik minőségi alapanyagokból. Nálunk sincs ez másképp. Gondosan válogatjuk a legszebb csillogó vagy éppen vászon textúrájú kartonokat, és a jóminőségú szatén szalagokat. Folyamatosan nézzük a trend színeket, készítjük a különböző grafikákat - legyen szó hagyományörző, modern, antik hangulatú esküvőről. Az idei szezon már jócskán elkezdődött - mondhatni dübörög - és rengeteg meglepetést tartogat - nem csak a kedves ifjú pároknak hanem nekünk is mint gyártóknak. Hiszen olykor egy egy extrém színpárosítás, egy kérés, egy álom megvalósítása vezet egy termék népszerűvé válásához...A képen látható meghívó is egyedi kérésre, zöld szalag ddíszítéssel készült. Az eredeti meghívó arany szalagos, és árát láthatjátok honlapunkon is, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Türkiz és csokibarna asztali szett és fényképes meghívó

Ezen a héten a sok-sok elkészített dolgaink közül a "legszebb termék díjat" Melinda és Norbert esküvői meghívója és asztali szettje nyerte el, amelyet egyedi kérésre türkiz és csokibarna színösszeállításban terveztünk meg nekik. A mostanság nagyon népszerű kihajthatós fényképes meghívójukhoz két gyönyörű képet küldtek nekünk... Baloldalra egy papás-mamás pocakfotó került, jobb oldalra pedig egy fénykép amin a tündéri kisbabájuk is ott kukucskál:) Megható felvételek... A lenti képeken látható pohárra csíptethető ültetkártyákat egy egyszerű, mégis nagyon mutatós megoldással készítettük el, mégpedig mini natur színű csipesszel. A csoki köszönetajándék és pausz henger menü grafikája harmonizál a meghívóéval - türkiz és barna kacskaringós inda minta díszíti. A bemutatott szett gyakorlatilag bármilyen színpárosítással elkészíthető fehér alapon, így ha bárkinek megtetszik, nyugodtan érdekldjön e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Ahhoz hogy ilyen eredeti, egyedi meghívót tudjunk készíteni, szükségünk lesz 2 db jó minőségű fényképre, így a megrendelésnél kérjük csatolni ezeket. Látogassatok el honlapunkra is, ahol rengeteg exkluzív esküvői termék vár még rátok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT