V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Luxus esküvői meghívók VIII. -Szétszóródott arany színű gyöngyszemek...

Ismét egy nagyon kedves fiatal pár luxus meghívóit mutatjuk be:) Ismét szétszóródtak a gyöngyök, de ezúttal nem véletlenül, hanem azért, hogy Adrienn és Ákos díszdobozos meghívóit díszítsék:) A színvilág a klasszikus óarany és a csillogó krém, amely rendkívül elegáns párosítás, ha az esküvőről van szó. A díszdobozt óarany selyem szatén anyaggal béleltük ki, erre helyeztük rá a betétlapot amelyet ugyanabból a csillogó kartonból készítettünk mint amiből a díszdobozt. Sokáig gyönyörködtünk bennük, aztán egyenként becsomagoltuk, hogy nehogy megsérüljenek a szállításkor és útjára engedtük a csomagot. Azóta Adriennék már megkapták és mostmár ők és vendégeik gyönyörködhetnek benne:) Ha Ti is szeretnétek ilyen szép meghívót, érdeklődjetek áráról az e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A meghívó rendelési kódja Luxus 02/2-arany-krém.

Pink színű dobozos meghívó lime zöld szalagal

Ezt a blogbejegyzést Anitának és Lacinak küldjük Ceglédre, egyik legkedvesebb ifjú párunknak akiknek örömmel valósítottuk meg a kívánságát, miszerint pink színű dobozos meghívót szerettek volna élénk lime-zöld szalaggal. Nagyon örültek neki amikor kézhez kapták és külön köszönettet mondtak ami nagyon jól esett nekünk, - iylenkor tudjuk - nem hiába dolgoztunk. Idén a pink és a lime -zöld színpárosítás az egyik legdivatosabb színösszeállítás az esküvői dekorban, így Anitáék egy rendkíül trendi meghívót tudhatnak magukénak. A meghívó szerepel a honlapunkon is (www.dreamflowers.sokoldal.hu) eredetileg pink színű szalaggal, de gyakorlatilag a zöld, a hófehér, sőt...még a trópusi narancssárga szalag is nagyon jól mutat rajta úgyhogy nyugodtan kérhető ezekkel a színekkel. A meghívó rendelési kódja R-99- 08, áráról és megrendelésének menetéről honlapunkon tájékozódhattok, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók VII. - Meghívócsoda krém-toffe színben

Bizony nem először fordul elő, hogy egy ruha vagy aktuális divat-trend ad ihletet egy meghívó elkészítéséhez. Most sem volt ez másképp. Az interneten böngészve egy csodálatos esküvői ruha-szett egyszerűen rabul ejtett. A képen látható ruhaköltemény krém-toffe, azaz krém-karamell színben pompázik és hihetetlenül merész a szabása...

Tehát ez a ruha és alkotója abszolut megérdemli a tiszteletet és azt, hogy egy fantasztikus luxus kategóriájú meghívót komponáljuk a hatására. Nem volt kétséges hogy a meghívó díszdoboza a ruha szoknya részére emlékeztető megoldással lesz díszítve. A derékrésznél lévő hatalmas tofee színű masni sem maradhatott le a díszdobozról, sőt még arany színű csillogó rózsaleveleket is feltettünk a masni alá... Pályafutásom alatt ezt a meghívót volt a legnehezebb elkészíteni... A meghívóban 2 betétlap található, amelyek harmonizálnak a doboz külsejével. megszokott módon az egyiken szerepel az ifjú pár neve és az idézet, a másikon pedig maga a szöveg. Ha beleszeretsz ebbe a meghívóba (menyasszonyoknál nagyon könnyen előfordulhat ez:) , biztos lehetsz abban, hogy a vendégek akik kapják, hosszú évek múltán is emlegetik majd, mennyire különleges volt a meghívótok. A rendelési száma Luxus-06/6. Az áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy elkészítése /főleg több darab esetén/ nem 2 nap...várni kell rá, hiszen rengeteg munka van benne, hogy ez ilyen szép legyen...de azt hiszem megéri:)

 

Cseresznyevirágos díszdobozos meghívó -TAVASZKÖSZÖNTŐ:)

Idén az első gyönyörű tavaszi hétvége volt a mostani...VÉGRE! Mi mással is köszönthetnénk a tavaszt, mint Lilla és Péter csodaszép cseresznyevirágos meghívóival, amit hétvégén készítettünk el. Mint látjátok, csokoládébarna csillogó kartonból készítettük a meghívó dobozát, és pink színű szalaggal díszítettük magát a meghívót. A csokibarna-pink-fehér színösszeállítás sikere a színek erős kontrasztjában rejlik. A meghívót és a díszdobozon lévő díszpapírcsíkot is csillogó papírból készítettük. A grafika a közkedvelt virágzó csrersznyefa, amelynek ágain 2 szerelmes kismadár ül. Azt hiszem a képek magukért beszélnek...Ennek a kedves fiatal győri párnak, Lillának és Péternek sok boldogságot kívánunk:) A meghívó rendelési kódja: U-B-22/3. Az áráról a honlapunknok tájékozódhattok, katt ide: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/ujdonsag

ÉLJEN A TAVASZ ÉS A SZERELEM:)!!!

Dobozos meghívó gyűrűvel - ezüst rózsaszín kivitelben

Az esküvői színpalettánkon (katt ide, ha meg szeretnéd nézni) az ezüst szín is kiemelt helyet foglal el. Az ezüst legalább annyira örök, mint az arany. Nagyon jól párosítható bármilyen színnel, de különösen jól mutat a pasztell rózsaszínnel. A képken látható dobozos meghívókat a héten készítettük el Nikolettának és Zsoltnak, csillogó ezüst kartonból, rózsaszín szaténszalaggal. A meghívó különlegessége, hogy a belsejében 2 összefonódott csillogó karikagyűrűt helyeztünk el, klasszikus módon jelképezve a házasságot. Sokat gyönyörködtünk ezekben a meghívókban, mielőtt becsomagoltuk őket. Nagyon szépen csillogtak, tényleg igazi ajándék lesz a vendégek számára. Ezzel a bejegyzéssel köszöntjük Nikolettát és Zsoltot, kívánunk Nekik hosszú boldog életet, és hogy váljon valóra minden, amit elterveztek. A meghívó rendelési kódja Margaret-03, áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dízdobozos pausz tekercs meghívó ekrü-zöld színben

Ién is nagy sikernek örvendenek díszdobozos pausz tekercs meghíavóink. Brigitta és László egy gyönyörű, vibráló színpárosítás, az ekrü és a lime-zöld mellett döntöttek amikor megrendelték tőlünk meghívóikat. A díszdobozok csillogó mintás kartonból készültek, és a friss lime-zöld színű szalaggal díszítettük. Sokan kérdezték tőlünk, hogy ezeket a tekercses meghívókat doboz nélkül is meg lehet-e rendelni. A válasz: igen. A pausztekercsek önmagukban is jól mutatnak, de azért ezekkel a mesés dobozokkal az igaziak. A meghívó rendelési kódja: AN-ZP-01, az árát a honlapunkon láthatjátok, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók VI. - Vintage stílusú meghívók ELKÉSZÜLTEK!

Végre elkészíthettük nagyobb menyigégben is kedvenc luxus meghívónkat, a Vintage meghívót...nagyon örültünk ennek a megbízásnak és már vártuk is, mert különlegesek ezek a meghívók, nem mindennapiak, gyönyörűek. Persze hatalmas munka volt. Marianna és Gábor 50 db-ot rendelt belőle, így rengeteg munkaórát fektettünk az elkészítésbe. Összesen 500 db reneszánsz stílusú gyöngyöt ragasztottunk fel egyenként... és bronzvörös organza szalaggal díszítettük. Ez a meghívó egyébként azért is különleges mert  4 féle exkluzív papírból készül. A képek magukért beszélnek, Mariannának és Gábornak mi köszönjük, hogy elkészíthettük ezeket a csodás meghívókat, reméljük mindenkinek elnyeri majd a tetszését. Sok boldogságot kívánunk ezúton is... Ha bárki szeretné megrendelni ezt a luxus kategóriájú meghívót, kérjük e-mailben érdeklődjön az árról, és az elkészítési időről..(elnézést, de nem tudjuk 3 nap alatt megcsinálni, előre szólunk...kérjük ezt szem előtt tartani...viszont érdemes várni rá:)) A meghívó rendelési száma Luxus-01/1. E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com.

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT