V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Különleges esküvői meghívó krém-mályva színben

Tegnap elkészültek Zsófia és Gábor rendkívül elegáns betétlapos esküvői meghívói. Igazán különleges és divatos színvilágot választottak: a krém és mályva párosítást. Idén nagyon trendiek a pasztell színek az esküvői dekorációban. E két szín pedig a romantika, szerelem, és békesség megtestesítői. A meghívót csillogó krém színű kartonból készítetettük, a kivehető betétlap szintén csillogó, gyöngyházfényű kartonból készült, mályva színű nyomtatással. Zsófinak és Gábornak nagyon sok boldogságot kívánunk ezzel a pár fényképpel - szurkolunk hogy szép idő legyen a lagzi napján:) A képeken látható meghívó rendelési kódja OP-03/krém-mályva. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerelmes csigák a láthatáron:) - Csoki köszönetajándék és ültetőkártya

Igen, már mi is nagyon várjuk a tavaszt:) Hogy előbukkanjanak a bogarak, lepkék, feléledjen a természet...:) A csigák már felébredtek nálunk:) Mégpedig Médi és Isti csoki köszönetajándéka segítségével:) Médiéknek ez a tavasz lesz a legszebb hiszen március 24-én tartják lagzijukat. Egy ilyen jó kis tavaszi esküvőhöz igazán jó választás ez az aranyos, vidám kis csoki köszönetajándék és a hozzá tartozó ültetőkártya :) Sok boldogságot Médinek és Istinek!:) Ha bárkinek megtetszettek a csokik, szeretettel várjuk honlapunkon ahol információt talál az árakról és megrendelés menetéről, klikk a linke:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikocka

 

Pink színű kártyás esküvői meghívó pausz tokkal

Ismét egy gyönyörű pink színben pompázó meghívót mutatunk be. Bizonyára láttátok a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) hogy rengeteg kedvező árfekvésű elegáns meghívónk van. Ezek közül -  a képen látható - pink masnis lett Renáta és Richárd kedvence. Ez nem más mint egy divatos kártyás meghívó, amelyet áttetsző pausz tokkal borítottunk. Kifinomult, egyszerű és praktikus darab. A meghívó szövegét gyönyörű vászomhatású kartonra nyomtattuk, ezáltal még ünnepélyesebb és antik hatűsúbb lett. A meghívó rendelési kódja: EHM-09-rózsaszín/pink szalaggal. Az áráról  és megrendelés menetéről  pedig honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/extra_akcio

Modern fényképes meghívó lila-fekete színben

A múlt hét egyik legkülönlegesebb meghívóját szeretnénk most bemutatni, és ezzel sok boldogságot kívánni Lillának és Istvánnak. Kérésükre fekete-lila színben készítettük el ezt a divatos fényképes esküvői meghívót. Úgy döntöttek, hogy a meghívó kihajthatós oldalaira a saját fényképeiket fogják kérni. Ettől is vált különlegessé és persze a nem mindennapi indás-kacskaringós mintától, amely a meghívó felső részén fekete, alul pedig sötétlila színű lett, harmonizálva a szaténszalaggal. A meghívó külső részén a "Meghívó" feliratot az ifjú pár monogrammja díszíti, jelen esetben az "L" és az "I" gyönyörű antik betűtipussal, amely mégis egyensúlyban van a meghívó modernségével, fiatalos megjelenésével. Ezt a típust egyébként bármilyen színben, színpárosítással el tudjuk készíteni!!! A meghívó rendelési kódja, M-D-33, az áráról honlapunkon tákékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos meghívó barna rózsa mintával

Az ekrü/pezsgő vagy krém szín évek óta a legkedveltebb esküvői színárnyalatok közé tartozik. Az ekrü szín nőies finomságát szeretjük kombinálni a barna markánsabb árnyalataival, hiszen e két szín jelképezi a nőt és a férfit. A képen látható hosszúkás díszdobozos meghívókon szolid rózsa motívumot használtunk. A meghívó formáját az elegáns ékszerdobozok ihlették. A dobozban két vékony betétlapvan, az egyiken az ifjú pár nevével és idézettel, a másikon a meghívó szövegével. A képeket Nikolettának és Csabának küldjük, sok boldogásog kívánva még egyszer! Ha bárki szeretne iylen szép meghívókat, csak nyugodtan írjon nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre. A meghívók áráról pedig honlapunkon olvasható részletes inforáció, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók V. - Esküvő a Velencei karneválon

Még néhány nap, és elkezdődik a világ legismertebb, és legszínesebb romantikus karneválja, a Velencei-karnevál. Bizony vannak olyan szerencsés fiatal párok, akik úgy döntöttek, hogy összekötik az esküvőt és a nászutat és most, február közepén indulnak a szerelmesek városába, hogy kimondják az Igent. Feledhetetlen élmény lesz, hiszen ilyenkor Velence olyan mint egy mesevilág. Mindenki színes jelmezbe és gyönyörű maszkok mögé rejtőzik, a város tele van élettel, zenével és tánccal.

Egy ilyen velencei -mondhatni luxus- esküvőhöz pedig természetesen egy luxus esküvői meghívó dukál, amit Velence téli színei ihlettek. Meghívónk a víz türkiz színét, a házakon megcsillanó halvány napfény barackvirág fényét viseli. A nyomtatás színe pedig óarany. Díszítésként csipkét és gyöngyöket használtunk. Úgy terveztük meg, hogy ne legyen túlságosan karneváli, így ha bárkinek megtetszik, bármilyen évszakban és színhelyen tartandó esküvőhöz jól passzoljon. A díszdobozt szatén anyaggal béleltük ki, a betétlapokat is csipkével díszítettük. Ismét egy különleges meghívóval gazdagodott kínálatunk... tehát nyugodtan érdeklődjetek emailben a meghívó áráról, hiszen mától megrendelhető. E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com.

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT