Nagyon szép nap volt ez a mai. Elkészültek Dia és Gyula bordó lepkés dobozos meghívói és kisütött a nap is, így indulhatott a fotózás... Végre be tudjuk mutatni új és már rendelhető termékünket a Kívánságfát és a mini "Candy Bar"-t. De nézzük előbb a szép meghívókat! Dia és Gyula már a legújabb kollekciónkból választotta ezt a különleges lepkés design-t, aminek nagyon örültünk, hiszen a következő esküvői szezonra megjósoltuk a pillangó-trendet, és úgy látszik nem tévedtünk. Ezek a csodálatos szárnyas kis lények el fogják árasztani az esküvői dekorokat. A meghívó csillogó gyöngyházas fehér kartonból készült, Diáék két szép idézetet is kértek bele, jobb és bal oldalra. A tetejére került a kacskaringós monogramm, ami teljesen olyan hatást kelt mintha egy cikázó pillangó festette volna rá a dobozra. A meghívó rendelési kódja R-202/bordó, az ára és a megrendelés menete megtalálható honlapunkon, klikk ide: www.dreamflowers.sokoldal.hu. Diáéknak ezúton is köszönjük és sok boldogságot kívánunk! És ha már kéznél voltak ezek a szép meghívók, megalkottuk a hozzá passzoló kívánságfát ami egy mini "Candy Bar", azaz édességasztal része. A kívánságfa nem más mint pár szépen feldíszített faág egy díszüvegben, amire a vendégek felakaszthatják azokat a kis cédulákat, amire jókívánságokat, pozitív jóslatokat, tanácsokat, bölcsességeket írtak az Ifjú Pár számára. A kis cédulák örök emlékként maradnak meg: később a fiatalok akár az esküvői albumba is beragaszthatják őket. A mi kívánságfánkon bordó lepkék és csillogó kartonból készített kis lámpások alkotják a díszeket. A kívánságfát kombináltuk egy mini édességasztallal, hogy a jókívánságokért cserébe a vendégek magukhoz tudjanak venni egy kis finomságot. A szettben tehát a képen látható elegáns díszüvegek és édességek is benne vannak. Konkrétan az alábbi dolgokat tartalmazza a megrendelhető szett:

- 12 papír-ív, amin kivágható bordó pillangók vannak (mindenki ízlés szerinti pillangómennyiséggel díszítheti a fát (összesen 60 kivágható pillangó),

- 5 db csillogó színes papírlámpás

- 50 db szalaggal ellátott cédula, amire a kívánságokat lehet írni

- 6 db díszüveg és a hozzájuk tartozó édességek (5 féle) és fém desszertcsipesz

- kártyák az édességek neveivel

- igény esetén a képen látható indamintás fehér organza futó dekoranyagot is tudjuk küldeni

A szettben csak a faágak nincsenek benne és a képen látható barna terítő, hiszen faágakat a közeli erdőből vagy a kertetekből is tudtok szerezni, a terítőt pedig úgyis az étterem biztosítja majd. A szett megrendelhető édességgel vagy anélkül, az üvegek miatt ne aggódjatok, nagyon jól becsomagolva küldjük, mindegyik külön kis dobozban, hungarocelesen van. Ha csak kívánságkártyák vagy a kis lámpás díszek kellenek, azt is tudjuk küldeni. Árajánlatkéréseteket e-mail címünkön várjuk: dreamflowersdesign@gmail.com.