V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Csillogó pink és narancssárga menüháromszögek és ültetőkártyák

Mónika és Richárd májusi esküvőjére készítettük a képen látható csillogó menüháromszögeket és ültetőkártyákat pink és narancssárga szalag díszítéssel és nyomtatással. A kártyákat úgy díszítettük, hogy a hölgyekére pink színű masnit tettünk, az urakéra pedig narancssárgát. A menüháromszög asztalszámként is funkcionált. Ezek a menük és ültetők akár természetes, akár mesterséges megvilágítás mellett is gyönyörűen csillognak a gyöngyházfényű karton alapanyagnak köszönhetően. Különösen ajánljuk tavaszi és nyári esküvőkre. A pink és narancssárga színpárosítás idén vált slágerré, és biztosak lehetünk benne, hogy az új szezonban is sokan választják majd, hiszen egzotikus és nem utolsó sorban a boldogságot és az életigenlést sugározza. Mónikának és Richárdnak ezúton is sok boldogságot kívánunk és köszönjük a megrendelést. A képen látható menü és ültetőkártya megrendelhető nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, rendelési kódja BLG-T/1-pink-narancs, pontos árajánlatot a fenti e-mail címen kérhettek tőlünk. Szeretettel várunk mindnkit honlapunkon is ahol rengeteg szép menükártya, ültetőkártya vár még Rátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld kismadaras dobozos meghívó fényképpel - LOVE and NATURE kollekció

Örömmel látjuk, hogy idén előrelátóbbak az Ifjú Párok, és a tavaszi lagzikra már most megrendelik nálunk a meghívókat. Mivel már fél évvel előtte be lehet jelentkezni a hivatalokban, és sokan már le is foglalták a legjobb éttermeket, rendezvény helyszíneket, így tényleg nincs más hátra, mint a karosszékből megrendelni a meghívókat és mi készítjük is azonnal! Bea és Laci képen látható kismadaras almazöld dobozos meghívója az áprilisban tartandó esküvőjüket viszi hírül. Nagyon aranyos pufi szívescskés kismadarak díszítik, csillogó kartonból készült  és a belsejébe belenyomtattuk Beáék fényképét is. Igazi friss, üde hangulatú darab, a LOVE and NATURE kollekciónkba tartozik, amellyel a természet szépségeiből merítettünk formavilágot. Reméljük még sok fiatal párnak fog olyan örömöt okozni, mint Beáéknak, amikor kézhez kapták. A meghívó rendelési kódja: NAT-L- 61/almazöld . Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lepkés dobozos meghívó aranysárga-türkiz és csokoládébarna színben

A héten elkészültek Viktória és Gyula különleges dobozos meghívói. Azért néha tényleg jól esik a mi szemünknek is, ha a sok rózsaszín, ekrü és bordó termék után végre gyárthatunk extravagánsabb színösszeállítású meghívókat is. Persze mi minden színt nagyon szeretünk és minden szín csodaszép, de nagyon örülünk hogyha egy fiatal pár ragaszkodik a saját -cseppet sem hétkönapi- színösszeállításához. A türkiz aranysárgával az egyik legvibrálóbb, legvidámabb színpárosítás, hiszen tele van élettel. A képen látható meghívó csillogó alapanyagokból készült, ami még jobban kiemeli a színeket. A díszítése nem más, mint egy dombormintás pillangó. Már idén elkezdődött a lepkék iránti rajongás, és ez folytatódik 2013-ban is. Annak ellenére, hogy a pillangókat a menyasszonyok kedvelik igazán, ez a meghívó a férfiaknak is elnyerheti a tetszését, hiszen csokoládébarna a doboz is és a lepke is, tehát egyátalán nem csak nőies vonásokat hordoz! A meghívóhoz természetesen tudunk tervezni menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándékot is. A meghívó mától rendelhető, rendelési kódja: U-B-33, az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ha megtetszett Nektek a fenti meghívó, és szeretnétek, hogy a dekoráció is türkiz-aranysárga színben pompázzon, de nincs ötletetek, hogy miként valósítsátok meg, íme egy kis inspiráció, hátha kedvet kaptok ehhez a színösszeállításhoz. Higgyétek el nem is olyan nehéz összeválogatni türkiz-sárga kiegészítőket!!! Meghívó, menükártya, ültetőkártya, köszönetajándék témában állunk rendelkezésre!!!

Csillogó csokoládébarna meghívó ekrü színű rózsával

Legújabb "Marocco Design" kollekciónk egy másik ellenállhatatlan darabját mutatjuk ma be, és bízunk benne, hogy ugyanolyan érdeklődést kelt majd, mint a korábban bemutatott bordó szalagos. A képen látható csillogó csokoládébarna dísztokos meghívót azoknak a fiatal pároknak ajánljuk, akik barna és ekrü színvilágú esküvőt terveznek, klasszikus, de mégis különleges megoldásokkal. A meghívó mintázata távoli vidékekről származó luxus kelmék, textiliák motívumvilágát idézi. A díszítésként alkalmazott ekrü színű szatén szalag és rózsa pedig emlékeztet egy ekrü színű menyasszonyi ruha részletére. Ha nagyon beleszerettetek a meghívó mintájába, és szeretnétek, hogy a menükártya, ültetőkártya és köszönetajándék is ugyanilyen grafikával legyen, akkor természetesen elkészítjük ezeket a kiegészítőket - minden csak megbeszélés kérdése, nyugodtan kérjetek árajánlatot tőlünk. A meghívó rendelési kódja: 598-marocco/2. Az árát honlapunkon találjátok, a "Romantikus stílusú meghívók" kategóriában. Klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XVIII - Ciklámen-ekrü csillogás

Az esküvői színvilág nagyon közkedvelt és vezető színét, az ekrüt - más árnyalatokkal párosítva sokszor bemutattuk már, de a meseszép cikláment csak most fedeztük fel. A ciklámen valahol a bordó és a hot pink közt helyezkedik el a színskálán, és bármire is tervezünk ciklámen színű grafikát - legyen az meghívó, menü, vagy köszönetajándék, - biztosak lehetünk benne, hogy elegáns lesz! A képen látható csillogó ekrü kartonból készített meghívót a sötét ciklámen sűrű növényi inda minta teszi izgalmassá. A mintázatot egyébként damaszkuszi (vagy damaszk) mintázatnak nevezzük, és a mesés perzsa világból, a rózsaolaj hazájából, Damaszkuszból ered. A damaszkuszi minta legfőbb jellegzetessége a rózsa növényi részeinek összefonódó ábrázolása, a sűrű levél és inda-hálózat. A mintának köszönhetően a karton textilre emlékeztet bennünket. A meghívó igényes kivehető betétlapos megoldással készül, és válaszkártyát is találunk benne. A meghívó rendelési kódja: Luxus 18/18-"Ciklámen-ekrü csillogás". Áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Megrendelhető gyöngy díszítéssel vagy sima szaténszalag díszítéssel (masnival).

Díszdobozos wellness mini szappan köszönetajándék

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált, hogy a Nagy Napot wellness központok éttermében, wellness szállodák teraszán (pl. Ramada Resort Aquaworld, Zenit Balaton Wellness Hotel stb.) rendezik meg a fiatal párok. Szép számmal voltak eddig ügyfeleink akik az egész esküvőt a "wellness" jegyében szervezték, családjukat, baráti társaságukat akár egész hétvégére vendégül látták egy közös kikapcsolódásra, ünneplésre. Sokan kértétek, hogy legyen szappan köszönetajándékunk is, így elkészítettünk egy teljes kollekciót különböző színes díszdobozokkal, amelyeket honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) meg is tudtok tekinteni. Csillogó színes, nevekkel ellátott gyönyörű díszdobozokat kínálunk minőségi márkás wellness szappannal. Ezek a hófehér szappanok nem tartalmaznak színezéket és természetes illatanyagokkal gyártják őket (pl. zöld tea, citrom, lime, dinnye ). Nagyon finom illatúak, hölgyek számára különösen ajánjuk, mert akár egy kis retikülben is elférnek. A díszdobozokat ellátjuk a vendégek neveivel, így ültetőkártyára nem kell költenetek. Ha ehető köszönetajándékot szeretnétek, akkor a szappan helyett a díszdobozokba kérhető cukrozott mandula is. A teljes díszdobozos mini szappan kollekciót és az árakat megnézhetitek honlapunkon, már rendelhetők, katt a linkre:

www.dreamflowers. sokoldal.hu


Csokoládé és cappuccino színű barokk meghívó - a nagy kedvenc

Mióta tavaly decemberben megmutattuk itt a blogban a csokoládé-cappuccino színű barokk meghívónkat, rengeteg Ifjú Pár érezte magáénak és rendelte meg tőlünk, így 2012-ben az egyik legkedveltebb termékünk volt. Eleganciája és szolid - de ugyanakkor különleges megjelenése sokak számára kedves lett. A képen látható meghívókat egy nagyon kedves párnak, Mártának és Józsefnek készítettük. Esküvőjük most hétvégén, 2012. november 11-én volt, és ezzel a bejegyzéssel valamint pár szép fényképpel kívánunk sok boldogságot nekik. Reméljük 2013-ban is folytatódik ennek a szép meghívónak a sikere és sokan fogják örömmel a kezükben tartani. A meghívó rendelési száma: OP-06-cappucino/2. Az árát és a megrendelés menetét a honlapunkon láthatjátok, kattintsatok a linkre és gördítsétek le a lapot (a lap alján található a termékek közt):

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Koktéllap az ifjú pár kedvenc koktél receptjeivel és roletti köszönetajándék

Különleges kérésekben idén sem volt hiány. Az egyik kedvenc felkérésünk volt Diána és Zsolt esküvői koktéllapja. Mindketten a vendéglátóiparban dolgoznak, és szó szerint a koktélok hozták össze őket egykor, így nagyon fontos volt számukra, hogy ez valamilyen formában az esküvő témájában is megjelenjen. Úgy döntöttek, hogy minden vendég számára készíttetnek velünk koktéllapot, amelybe kedvenc italjaik elkészítési módja is belekerül. A koktéllap belsejében a bal oldalra került a lagzin rendelhető italok listája, jobb oldalra pedig kivehető koktélrecepteket terveztünk. A hátoldara pedig az esküvői fagyik listája. Ez az igényes itallap már önmagában is egy nagyon szép köszönetajándék volt, hiszen mindenki hazavihette, és otthon ki is próbálhatta elkészíteni az italokat. Zsolték viszont ragaszkodtak ahhoz, hogy ehető köszönetajándék is legyen, így terveztünk cukrozott mandulás tasakokat és díszcsomagolásos rolettiket is, amelyeket rögtön el is lehetett fogyasztani a felszolgált fagyikhoz. Az ifjú pár szerint nagyon nagy sikert aratott, mindenki nagyon örült neki, úgyhogy mi is nagyon örültünk, mert sok munkát fektettünk bele, de megérte! Ha bárki szeretne ilyen ötletes koktéllapot és dísztasakos rolettit, természetesen állunk rendelkezésre,  érdeklődjetek nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívó és köszönetajándék vár Rátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Korall rózsaszín meghívó ekrü szalaggal- "Szolid szépség"

A korall rózsaszín idén nyáron meghódította a divatvilágot, és 2013-ban már az esküvői meghívók kedvelt színe lesz. Mindazoknak ajánljuk, akik a bordó, pink és piros árnyalatokat túl intenzívnek tartják, és inkább szolidabb, kifinomultabb színvilágban képzelik el a Nagy Napot és az esküvői kiegészítőket. Kedvcsinálóként összeállítottunk egy korall rózsaszín szettet is, amit az utolsó képen láthattok. De nézzük először is ezt a szép meghívót! Csillogó kartonból készül, és ekrü színű szaténselyem szalag díszíti. Mivel idén is rengetegszer kérték a nászajándék ötlet kártyát, így a 2013-as meghívóink többségéhez már terveztünk. A képen látható meghívóhoz is tartozik kis kártya, amire "pénzkérő verset", tippeket lehet írni. Enneka meghívónak a varázsa a légies, könnyű színében, az ízléses virág-levél mintában, és a prémium minőségű csillogó alapanyagban rejlik. Érdemes egyébként korall-rózsaszínt választani az esküvői dekorációhoz, mert nagyon igényesen össze lehet kombinálni a közkedvelt ekrü, krém vagy akár barna színekkel is. A meghívóhoz kérésre tervezünk menükártyát , ültetőkártyákat és köszönetajándék dobozkákat is. A megívó már rendelhető, az árát és a megrendelés menetét megtaláljátok honlapunkon. A meghívó rendelési kódja: 599-3-113. A "Romantikus stílusú meghívók" kategóriában találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT