V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Filmkockás köszönetajándék csoki:) - filmrajongóknak ajánljuk!

Korábban bemutattuk a nagy sikert arató "filmes design meghívóinkat", és most itt az újabb termékünk filmrajongók számára: a filmkockás csoki köszönetajándék. A csokikockákra -mint ahogy a képen is látjátok - rányomtatjuk a fényképeteket, neveteket és az esküvő dátumát. Igazán egyedi ajándék. Azok a fiatal párok, akik az egész lagzi tematikáját a "filmes design"-ra építik, nagyon trendi és divatos megoldást választanak! A moziőrület ugyanis tovább folytatódik, és ha tényleg filmes dekoráció mellett döntöttetek, akkor nem csak meghívót, csokit vásárolhattok nálunk, hanem igény esetén megtervezzük az ültetőkártyát és menükártyát is - természetesen filmkockás grafikával. A képen látható csokikat a Hell és Grafi becenévre hallgató ifjú párunknak terveztük, reméljük sikert arattak a premieren. Szerintünk nagyon szuper csoki lett - olyan James Bond-os stílus:)- ez most amúgy is aktuális a legújabb epizód miatt:) SZóval csak rajtatok múlik, milyen frappáns fényképet küldtök nekünk a csokihoz- érdmes tényleg valami filmbe illő fotót készíttetni magatokról:) A filmes csokikockák árát és megrendelés menetét a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TREND Meghívók - "LOVE and NATURE" meghívó kollekció a természet szépségeivel (Ízelítő)

Nagy örömmel értesítünk minden kedves nézelődő Ifjú Párt, hogy mától megtekinthetitek és meg is rendelhetitek honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) a legújabb meghívó kollekciónk darabjait. A kollekció a "LOVE and NATURE" fantázianevet viseli. Az új esküvői szezonban ismét nagy divatja lesz a természetből kölcsönzött elemek használatának, a természetes színeknek, formáknak, dekorkellékeknek. Úgy döntöttünk tehát, hogy készítünk egy olyan meghívó sorozatot, amelynek mindegyikén szerepel valamilyen-természetre emlékeztető forma, grafika, design, vagy alapanyag. Nem volt könnyű megalkotni, hiszen nem csak egyféle típusú meghívót akartunk több színben, hanem: különböző formájú termékeket (dobozos, pausztekercs, hagyományos kártyás stb...), hiszen mindenkinek más-más tetszik. Ugyanakkor a kollekció darabjait összekötik a csodaszép természet-témájú grafikák. Láthatunk kismadarakat szép számmal, és megjelennek az összefonódó növényi indák, ágak, virágok, fák, lepkék! A színeket tekintve az erdők, mezők natúr színárnyalatait alkalmaztuk. Kölcsönvettük a lombkorona zöldjét, a mezei növények natúr-ekrü színárnyalatait, a föld barnaságát, a lemenő nap aranysárga ragyogását és a kerti virágok rózsaszínjét és bíbor fényét. Összességében egy élettel teli, színes és gazdag formavilágú divatos kollekció született. Íme néhány darab ízelítőként, a teljes kínálatot a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) tekinthetitek meg (jópár meglepetés is van, amit itt nem árulunk el most:))!)

Fényképes meghívó természetes juta szalag díszítéssel (LOVE and NATURE)

A kollekció egyik különleges darabja lett a képeken látható csillogó barna színű betétlapos meghívó, amelynek borítóján az ifjú pár fényképe szerepel. A külsejét juta szalaggal és almazöld szatén szalaggal díszítettük. A meghívó tokjában egy betétlap és egy nászajándék ötlet kártya is megtalálható. A betétlapokon megjelenik a csodás "életfa": az örök fejlődés, megújulás és felhőkig érő boldogság jelképe. Különösen ajánljuk olyan modern gondolkodású ifjú pároknak, akik szívükön viselik a környezet- és természetvédelmet, és ha nem is fanatikus "zöldek", de harmóniában élnek környezetükkel, óvják a természet szépségét. Ha olyan esküvőt terveztek ahol a dekoráció a barna-zöld-krém színcsoportban fog tündökölni, és a virág díszek közt előfordulnak termések és egyéb természetes anyagok, akkor ez a meghívó tökéletes lesz számotokra, hiszen hangulatával már sejtetni engedi az esküvő helyszínének atmoszféráját. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-K/0098 , az árát ésa megrendelés menetét honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos kártyás meghívó cseresznyevirággal és "harmat cseppekkel" (LOVE and NATURE)

A képeken látható pink masnis csillogó díszdobozos meghívót tavaszi és nyári esküvőkre ajánljuk. A cseresznyevirág és kismadár motívum nagyon népszerűvé vált az utóbbi időben, így az új esküvői szezonra készítettük ezt a hosszúkás díszdobozt . A díszdobozban nem csak a kártyák találhatók, hanem 10 db csepp formájú üvegkő is, amely a cseresznyefára hulló harmatcseppeket szimbolizálja. A meghívottak kitehetik ezt a szép díszdobozt otthonukban a polcra, dohányzóasztalra, vagy szép dísztálra körberakva a kövekkel igazán szép látványt nyújt. A meghívókat néhány hónappal az esküvő előtt már érdemes átadni és bizony egy ilyen szép díszdobozt minden nap észrevesz és nézeget majd a leendő vendégetek, napról napra egyre jobban várni fogja a Nagy Napotokat, és igazából ez lenne egy meghívónak a feladata: várakozást gyújtani az emberek szívében, emlékeztetni őket, hogy nemsokára eljön egy boldog nap. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-79. Az árát szintén megtaláljátok honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pausz tekercs meghívó fahéjjal és elegáns keskeny díszdobozzal (LOVE and NATURE)

KIZÁRÓLAG NÁLUNK KAPHATÓ!!!

Amikor terveztük a kollekciót, az illatos fahéj rudakat- mint természetes anyagot - mindenképp fel szerettük volna használni, így a nagyon népszerű pausz tekercses meghívónak elkészítettük a díszdobozos fahéjjas változatát. Azért, hogy még inkább természet-közeli legyen gyönyörű lepkés grafikát választottunk a pausz meghívókra. A díszdobozok mindegyike csillogó kartonból készül, és szatén szalaggal záródnak. 7-féle mintával/színnel rendelhetők - a színválasztékot honlapunkon tekinthetitek meg a "Díszdobozos pausz tekercs meghívók fahéjjal" termékkategóriában, klikk ide :

www.dreamflowers.sokoldal.huLuxus esküvői meghívók XVII.- "Rózsa és gyöngy" meghívó

Bizonyára értesűltetek róla, hogy 2013-ban elárasztja a ragyogás a divatot és menyasszonyi ruhák többségét, köszönhetően a tervezők által alkalmazott és kézzel rávarrt gyöngyöknek, flittereknek, csipkéknek és fonatoknak. A divatrajongók biztosan látták már, hogy Chanel -Karl Lagerfelddel az élen 2013-ban a különböző méretű gyöngyökre teszi le a voksot. A gyöngyök újra felfedezése megjelenik az esküvői trendekben is. Divatosak lesznek a gyönyörű bross kiegészítők, a finom elegancia és az előkelő pompa ízléses összefonódása. A kontrasztos színek használata szintén előtérbe kerül: az a menyasszony aki fekete, vagy sötét csokoládébarna virágmintás csipkével díszített fehér ruhát visel, igazán trendi lesz. Úgy gondoltuk, hogy ezek alapján megalkotjuk a képen látható különleges meghívót, amely kicsit hasonlít egy elegáns női levéltárcára. Hangulata természetesen vintage, kicsit antik, ugyanakkor nagyon glamour-os a kézzel rátett gyöngyöknek és hófehér színű szatén rózsának köszönhetően. Nem kis munka precízen feltenni a csipkére ezeket szép alapanyagokat, hogy a végén egy igazi bross-hatású díszt kapjunk, de megéri a ráfordított idő. A kontrasztos csokoládébarna csipke védelmező hatást kelt, ahogy markáns színével rásimul a rózsaszín virágmintás kartonra - éppúgy ahogy a vőlegény védelme alatt áll a menyasszonya. Reméljük a színösszeállítás tetszeni fog a férfiaknak is...hiszen lányok az ő színvilágukat is figyelembe kell venni amikor meghívót választunk! A képen látható meghívó rendelési kódja: Luxus 17/17-"Rózsa és gyöngy". Áráról kréjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com

TREND Meghívó - Marocco Design I. - Bordó elegáns meghívó dísztokban

Újabb különleges és elegáns meghívót ajánlunk , mégpedig csodaszép romantikus marokkói stílusú mintával, bordó szaténszalaggal díszítve. Az esküvői meghívók világában marokkói stílus 2013 egyik nagy meglepetése lesz. Motívumvilágát a mesés keleti geometrikus formák és a növényi ornamentika köréből merítjük. Részletgazdag kidolgozással, fényűző színekben alkotjuk meg a "Marocco Design" kollekciónkat, amelynek első darabját a képen láthatjátok. Később megfigyelhetitek, hogy a marokkói stílus fontos jellemzője lesz a fényűző textiliákra emlékeztető mintázat, az intenzív melegséget árasztó színek használata. A képen látható meghívó csillogó sötétbarna alapra készül, bordó mintás keretezéssel. A szöveget gyöngyházfényű kartonra nyomtatjuk és szintén ebből készül a dísztok is. Különösen ajánljuk mindazoknak akik a divatos és elegáns bodó-fehér színpárt választják az esküvőjük alapszínének és a dekorációt is majd ebben a színvilágban képzelik el. A meghívót igény esetén más színekben is meg tudjuk tervezni (pl: lila, almazöld, narancssárga, ekrü-barna). Kövessétek nyomon a Blogunkat mert folyamatosan mutatjuk be a legújabb termékeket, így már időben (akár még ebben az évben) megrendelhetitek a meghívókat: főleg ha már olyan jól haladtok a szervezéssel, hogy megvan az időpont is és le van foglalva az étterem is. A képen látható meghívó mától rendelhető, az árát és a megrendelés menetét honlapunkon láthatjátok, a rendelési kódja: 599-marocco/1-bordó, a "Romantikus stílusú meghívók" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Madárkás menükártya egy erdei mennyegző vacsorájához

Íme a legfrissebb madárkás menükáryta ajánlatunk mindazoknak akik szeretik a klasszikus "kártyás" menükártya formát, és szeretnének minden vendég terítékéhez menüt tenni (akár a tányérra, akár a szalvétára helyezve). A kártya különlegessége hogy a "Menü" felirat cimkéjét organza szalagra fűztük, így alá egy szépen felcsavart textil szalvétát is be lehet csúsztatni, vagy a villát. Csillogó ekrü színű kartonból készül, a szöveg és a keret burgundi bordó, és aranyos kis erdei madárkák díszítik. A "természet, erdő, vadászat stb, " tematikájú esküvőkhöz különösen ajánljuk. Nagyon jól mutat ekrü, padlizsánlila, burgundi bordó dekorációkkal, friss krémszínű rózsákkal díszített asztalokon. Igény esetén köszönetajánékot és ültetőkártyát is tervezünk hozzá. Mától rendelhető, rendelhető, akár más színben is elkészítjük, ha erre lenne igény. Rendelési kódja BLG-9/2013-madárkás menü. Áráról e-mail címünkön érdeklődhettek: dreamflowersdesign@gmail.com. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon is, ahol rengeteg meghívó, köszönetajándék és menükártya vár Rátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Csillogó almazöld legyező meghívók

A nyár egyik nagy kedvence az almazöld színű legyező meghívónk volt. Sok ifjú párnak és vendégeiknek okozott örömet friss üde színével, csillogó elegáns formájával. A karton ekrü színű almazöld rózsalevél mintás és erre nyomtattuk a sötétebb zöld szöveget. A meghívó 4 lapból áll, a negyedik lapra általában a nászajándék ötlet kerül. Igény esetén borítékot is gyártunk hozzá, mert ez a fajta meghívó jól postázható, ha nem tudjátok személyesen átadni rokonaitoknak/barátaitoknak. A meghívó rendelési kódja: B-2012-9. Az árát és a rendelés menetét honlapunkontaláljátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT