V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Dobozos esküvői meghívó barna virágmintával

Múlt héten elkészültek Orsi és Tamás dobozos meghívói, gyönyörű csillogó ekrü színű kartonból. Az esküvőjük színvilága ekrü-csokoládébarna lesz, így a meghívó színösszeállítása is ezt tükrözi... Igazán elegáns hangulatú lett, méltó Orsiék igényesen szervezett esküvőjéhez, amelyet az egri Hotel Villavölgyben fognak tartani. Sok boldogságot kívánunk, és szurkolunk hogy szép idő legyen a nagy napon:) A meghívó rendelési kódja: Emily-02-33. Az árát és a megrendelés menetét a honlapunkon olvashatjátok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/dobozosmeghivo

"Alíz csodaországban" esküvői meghívó...és egy jól végződő történet

Íme egy nem mindennapi meghívó és egy kedves-romantikus sztori:) Lilla és Zoli felkérésére készítettük el a képen látható "Alíz csodaországban" tematikájú esküvői meghívót...beleszőve Lilláék történetét...:) Hogy miért pont "Alíz csodaországban"? Mert ez lesz az esküvőjük tematikája...és mert elmondásuk szerint mind a ketten kicsit elvarázsoltak, nem mindennapiak...ami már az első randijukkor is kiderült:))) A meghívó ennek az első találkozásnak állít emléket. Lilla, aki izgatottan várta már a randit, véletlenül elnézte az órát, és 2 órát késett. Zoli viszont türelmesen várt rá virágcsokorral a kezében...bizony...)) És milyen jó, hogy nem ment haza....))) Mert akkor azt hiszem nem születhetett volna meg ez a bejegyzés sem...:)) A meghívó fő motívuma egy római számokkal ellátott hatalmas óra, amely az eredeti Alíz történetben is szerepel. Nincs mutatója, így jelképezi az időtlen szerelmet, a soha nem múló perceket és persze egy kis humorral emlékeztet arra hogy Lilla "elnézte" az órát annak idején. A meghívóban 2 db betétlap található. Csillogó selyemfényű kartonból készítettük és lila szalag díszíti. Nem volt könnyű megvalósítani ezt a meghívót, hiszen az óráját néző férfialaknak kulcsszerep jutott a sztoriban, úgyhogy mindenképpen azt szerettük volna ha ez megjelenik a borítón. Összeségében egy különleges, személyreszóló és nagyon romantikus meghívó született... érdemes volt AZ IDŐT:) ráfordítanunk.

Almazöld színű rózsalevél mintás legyező meghívó

Egy korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk az idei esküvői szezon divatszín palettáját, amelyen sokak örömére szerepel az almazöld is! Mivel rengetegen érdeklődtek zöld legyező meghívó iránt, úgy döntöttük, tervezünk egy igazán elegáns darabot. A képeken láthatjátok is új legyező meghívónkat, szatén rózsa díszítéssel. A meghívót csillogó rózsalevél mintás kartonból készítettük, vékony almazöld szatén szalagok díszítik. 4 lapból áll, így az utolsó lapon akár a most divatos "nászajándék tipp" is elfér:) A termék rendelési száma: B-2012-9. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok részletes információt, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/legyezo

Vidám esküvői popcornos dobozok

Szerencsére mostmár kis hazánkban is kezd divatos lenni az esküvőkön az ugynevezett "candy bar", azaz édesség asztal vagy édesség-büfé. Nagyon jó ötlet egy ilyen finomságokkal megrakott asztallal fogadni a venégeket a ceremónia előtt:) Vidám témájú esküvőkre különösen ajánljuk. Az édesség asztalon helyet kaphat mindenféle nassolnivaló: pl. cukorkák, drazsék, chips és persze popcorn is. A képeken látható dobozkákat ilyen finomságok "gyűjtögetésére" terveztük. Helyezzétek ki őket az édesség-asztalra, hogy a vendégek bele tudják  tenni a drazsékat, popcornt... A dobozkák feliratozhatóak, és gyakorlatilag bármilyen grafikával el ltudjuk őket készíteni. Látogassátok meg honlapunkat ahol információt kaphattok a dobozkák áráról és a megrendelés menetéről, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Modern fényképes meghívó pink-fekete színben

Bizony vannak olyan előrelátó fiatal párok akik már januárban megrendelték tőlünk az esküvői meghívójukat. Mónika és Richárd már régóta készültek arra, hogy fényképes meghívót készíttetnek velünk, és amikor biztossá vált az időpont, le is adták megrendelésüket. Küldtek nekünk 2 fantasztikus fényképet magukról, amelyeket mi fekete-fehérré változtattunk, és megalkottuk a képeken látható nem mindennapi, modern és egyben romantikus meghívókat. A fényépes meghívó azért jó ötlet, mert akkor biztos hogy más jegyespárnak nem lesz ugyanolyan... ! És persze a meghívottak elteszik emlékbe - akár még a fényképelbumba is beragaszthatják. Mónikáék a pink-fekete színösszeállítást választották, ami idén is nagy divat lesz az esküvői színvilág tekintetében. Mónikának és Richárdnak sok boldogságot, és várjuk a menükártya megrendelést is:) A meghívó rendelési kódja M-D-33. Az áráról honlapunkon kaphattok információt, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók III. - "Elegáns, lázadó és örök"

Indítsuk az idei szezont luxussal! Ha már jártatok honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) biztosan észrevettétek, hogy szeretjük a különlegességet, a hagyományostól eltérő formákat. És még egy dolgot nagyon szeretünk: ez pedig a DIVAT. Miért ne legyen az esküvői meghívó is divatos, trendi, vagány...? Olyan...amit tutira eltesz emlékbe minden meghívott... És ha igazán lázadóak vagytok, igazi egyéniségek, akkor ez a meghívótokon is meg kell hogy mutatkozzon! Az idei esküvői szezonunkat a képen látható díszdobozos farmerdíszítéses meghívónkkal nyitjuk meg. MÁR RENDELHETŐ!!! A díszdobozban 3 különböző betétlap kap helyet (kártyáknak is nevezhetjük ezeket egyébként) : az egyiken a meghívó és az idézet olvasható, a másodikon "Amire vágyunk..." felirattal nászajándék tippek, a harmadik pedig válaszkártyaként működik (szerepelhet rajta az ifjú pár elérhetősége). A meghívó csillogó kartonból készül! Minden részlet kifinomult, egyedi tervezésű, és elkészítése több időt is vesz igénybe, de higgyétek el hogy megéri várni rá és a ráfordított összeg is megéri, mert a végén tényleg egy nagyon különleges esküvői meghívótok lesz amit mindenki emlegetni fog!

Lányok!!! Ez az a "beleszerettem és nem tudom otthagyni, meg kell szereznem" típusú "cucc", és ha szeretitek a divatot és a lázadást akkor ez a Ti meghívótok lesz. Ja, és a vőlegnynek is tetszeni fog, hiszen van rajta farmer díszítés!!!! A rendelési száma: Luxus-03/3. Az árárók e-mailben érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön!

 

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT