V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Csokoládé és cappuccino színű barokk esküvői meghívó és köszönetajándék dobozka

Néhány bejegyzéssel ezelőtt bemutattuk az idei esküvői szezon egyik legexkluzívabb - barokk stílusú - esküvői meghívóját barackvirág színben. Most pedig szeretnénk megmutatni egy új színösszeállításban, a gyönyörű csoki-cappuccino párosítással. Krisztina és Mikael kérésére készítettük el először ebben a különleges színben, ugyanis esküvőjüket is ilyen árnyalatokban tervezik. A meghívó magyar és dán nyelven is elkészült, hiszen a vőlegény- Mikael - dán származású. A meghívóban 2 betétlap található, ami azért praktikus mert ha nászajándék tippeket szeretnétek adni a vendégeknek, akkor nagyon jól elférnek a kérések az egyik lapon. Készítettünk a meghívóhoz illő köszönetajándék dobozkát is amelynek a belseje természetesen feliratozható és megrendelhető csoki bon-bonnal, cukrozott mandulával vagy akár üresen is. Krisztinának és Mikaelnek sok boldogságot kívánunk, örömmel készítettük el számukra ezeket az elegáns termékeket. A meghívó rendelési száma: OP-06-cappucino/2, a dobozka rendelési száma: OP/7/3. Az árakat és a megrendelés menetét a honlapunkon láthatjátok, kattintsatok a linkre és gördítsétek le a lapot:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dobozos meghívók a karácsonyfa alatt

Végre ismét itt a Karácsony! Már hetek óta minden az Ünnepről és a készülősésről szól, és pár nap múlva - december 24-én Szenteste végre mindenki átadhatja az ajándékait. Idén sok fiatal pár gondolta úgy, hogy a karácsonyfa alá esküvői meghívókat is elhelyez:) Persze mindezt nagy titkolózás előzte meg, amibe sokan minket is bevontak. Elkészítettünk számtalan gyönyörű ajándék alakú esküvői meghívót és bizony eleget téve a kéréseknek, nem a lakcímre, családi otthon címére postáztuk, hanem munkahelyre, barátokhoz stb. nehogy a család meglássa és odalegyen a meglepetés:) Nagyon jó érzés, hogy az általunk készített termékek a  karácsonyfa alatt lehetnek! Ezzel a pár képpel kívánunk mindenkinek Békés Boldog Ünnepet, és reméljük azt is hogy sok férfi kéri meg álmai hölgyének kezét ezalatt a pár meghitt nap alatt! A fényképeken Anita és Gergő meghívóit láthatjátok, őket is köszöntjük és sok boldogságot, gyönyörű lagzit kívánunk! A képen látható zöldszalagos meghívó természetesen megrendelhető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Macis dobozos és dísztasakos esküvői meghívók:)

Jöjjön akkor most egy kis vidámság a hét végére:) A nap is kisütött egy kicsit, teljesítettük a hétre bevállalt összes megrendelést és még rózsaszín pillecukorkáink is vannak:))) Ez már elég ok a bulizásra. A hét legaranyosabb terméke Vera és Marci esküvői meghívói voltak. A grafika egy nagyon jópofa kismaci-menyasszony és vőlegény lett. A meghívó pedig dobozos és tasakos változatban készült el. A tasakos meghívóban 2 betétlap található. Az egyiken Veráék meghívó szövege, a másikon pedig a program és a helyszínek térképei kaptak helyet. A térképen szerepel még az adott épület mini fényképe is...tehát egy vendég sem tévesztheti el a helyet mostmár! Mindig nagy öröm számunkra amikor egy ifjú pár bevállal egy ilyen gyermekien tündéri meghívót, mert ez bizonyítja hogy vannak felnőttek akikből még nem veszett ki a gyermekkor vidámsága és ártatlansága:) Verának és Marcinak sok boldogságot és további jó szervezkedést kívánunk, és várjuk a csoki köszönetajándék megrendelésüket, mert az is lesz...hát persze hogy ugyanezzel a macis grafikával:) A dobozos meghívó rendelési kódja: Happy-222, a tasakos meghívóé pedig Happy-555 (macis). Az árakrólés megrendelés menetéről a honlapunkon tájékózódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók II. - "Szétszóródott gyöngyszemek..."

Megesik, hogy a véletlen adja olykor a legjobb ötleteket. Még akkor is ha az első pillanatban nem értékeljük pozitívan az eseményt. Így született a képen látható elegáns díszdobozos meghívónk is. Óvatlan mozdulattal kezdődött, amikoris egy egész tál gyöngy huppant le a földre, és gurult ezer felé, amerre a szem elláthat... Mindent beterített... de az a néhány szem ezüst színű gyöngy a legszebb kartonjainkra esett, történetesen a csillogó rózsaszínre. Megcsillantak rajtuk a beszürődő napsugarak, egy szobanövény árnyéka pedig érdekes kacskaringós motívumot "festett" a kartonra. Egy perc sem telt el és már szerkesztettem is a legújabb gyöngy díszítéses luxus kivitelű meghívónkat:) (a gyöngyöket később összeszedtük:)) Tehát ennek a kis "balesetnek" köszönhető, hogy újabb különlegességgel tudunk szolgálni. Ha nektek is tetszik ez a meghívó, várjuk érdeklődéseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A meghívó rendelési kódja: Luxus-02/2. Látogassátok meg honlapunkat is ahol rengeteg csodaszép meghívó vár még rátok:

www.dreamflowersdesign.sokoldal.hu

Koszorúslány - és tanúfelkérő pink-fekete színben

Nemrég kaptunk egy megbízást koszorúslány felkérő és tanúfelkérő készítésére. Csak ennyit kért tőlünk az ifjú pár: legyen egyszerű, frappáns, jópofa... a koszorúslányok felkérője nagyon "lányos", a tanúfelkérő pedig nagyon "fiús".  Egyből választottunk is 2 színt. A pinket és a feketét.  Hogy elegancia is legyen a dologban, úgy gondoltuk, hogy a kártyára áttetsző pauszborítót teszünk, természetesen lányos és fiús mintával. A kártya nem mindennapi hosszúkás formájú lett, így akár könyvjelzőként is használható később ha elteszik emlékbe. Időközben kiderült hogy köszönetajándékra is szükség lesz, és a pink fekete a befutó itt is, úgyhogy elkészült a képen látható 2 dobozka. A fekete indamintás tetejűt a férfi vendégek fogják kapni :) Úgy tudjuk, a felkérők átadása nagy sikert aratott: a kiválasztott személyek:))) elvállalták a nagy feladatot. Ha még nincs koszorúslány és tanúfelkérőtök, és tetszenek  a bemutatott termékek, nyugodtan érdeklődjetek nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A termékek rendelési kódjai: Koszorúslányfelkérő-02, Tanufelkérő-01/1, Pink-fekete köszönetdobozka: CBD-PF-32, Pink köszönetdobozka: CBD-PP-36. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon is: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld színű díszdobozos meghívó

Ha a korábbi bejegyzéseinket nézegettétek, biztosan láttátok már a 2012-es esküvői meghívók színtrendjét. Feltűnik egy gyönyörű vibráló szín, az ALMAZÖLD és párja a sárga. Ezért készítettünk egy trendi dobozos meghívót hosszúkás formátumban. A dobozban két betétlap található. Az egyiken a fiatal pár neve és az idézet található, a másikon pedig a meghívó szövege. A dobozt ekrü színű szaténszalag díszíti és csillogó almazöld kartonból készül. A meghívó rendelési kódja: N-R-091-almazöld. Az áráról és a megrendelés menetéről a honlapunkon tájékozódhattok, klikk alinkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Menüháromszög halványlila színben

A 2012-es esküvői szezon "első fecskéi" - vagy inkább galamb-párjai" - már elérkeztek hozzánk! Egy márciusi esküvőre készítettük a képen látható menüháromszögeket. Edit és Péter a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) látható egyik legyező meghívón szereplő grafikába szeretett bele, így elkészítettük számukra a menüket ezzel a különleges növényi indás motívummal. A dekorációjuk világoslila lesz, így mi is halványlila szalaggal díszítettünk. Az eredmény pedig a képen látható: elegáns, légiesen könnyű hangulatú menükártya, amely biztosan méltó dísze lesz az ünnepi asztaloknak. Nagyon jó választás egyébként ez a halványlila szín - békét, nyugalmat áraszt, és egyáltalán nem hivalkodó. Editéknek sok boldogságot kívánunk ezzel a képsorozattal. A menüháromszög rendelési kódja: BLG-T/1-halványlila. Az áráról e-mail címünkön (dreamflowersdesign@gmail.com) tudtok információt kérni. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon, ahol rengeteg trendi meghívó, menü és ültetőkártya vár Titeket, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Eljegyzéssel egybekötött mikulásparty - csak belépőjeggyel...

Még néhány nap és már tehetjük is ki az ablakba csizmáinkat:) Megint jön a Télapó. Andinak és Balázsnak idén jeggyűrűt hoz:) Eljegyzési partyjukat egy fergeteges mikulás bulival is összekötik, ahová az összes barátjukat meghívták. De nem ám szokványos meghívóval, hanem az általunk készített vidám belépőjegyekkel. Nagyon aranyos kis grafikát választottunk nekik : a pálcika emberkék nagy kerek fejjel - és fogják egymás kezét térdig a hóban állva:) Na ennél romantikusabb és egyben bulisabb rajz nem is kell egy belépőjegyre... Hogy még vidámabb legyen az összhatás, a jegy aljára tettünk még egy vonalkódot, de nem ám hagyományosat...A vonalkód csíkjai közt emberkék bújnak elő és sietnek a partyra:))) Reméljük jól sikerül ez a téli eljegyzési buli, és a vidám hangulat folytatódik majd jövőre az esküvővel....

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT