A napokban felhívott egy nagyon kedves hölgy, egy anyuka, aki a fia és leendő menye esküvőjére keresett meghívót. De nem ám a megszokott formában... Megkérdezte tőlem, készítünk-e bőrőnd alakú esküvői meghívót? Persze a válaszom egyből a "sajnos nem" volt, hiszen kínálatunk olyan széles, annyi dobozos és különleges meghívónk van, hogy igazából soha eszünkbe sem jutott pont 'bőrőnd' meghívót tervezni...és persze a tavaszi esküvők miatti nagy hajrában még időnk sem nagyon futja ilyesmire.... Viszont annyira aranyos volt a hölgy a telefon túloldalán...elbeszélgettem vele egy kicsit. Elmesélte, hogy a fiatalok az esküvői tortájukat is bőrönd alakúra szeretnék megcsináltatni, dehát cukrászdát is kellene találni az ötlet megvalósítására. Aztán elbúcsúztunk, letettük a telefonkagylót. Sajnáltam hogy nem tudtam segíteni... Visszamentem dolgozni, de egész nap ezen a 'bőrönd meghívón' járt az eszem...: "Először is...bőrönd grafika és sablon kell hozzá...Egyértelmű hogy dobozos lesz, ezzel nem lesz probléma - dobozos meghívóban jók vagyunk...De hogyan díszítsem fel, mitől lesz majd esküvői hangulatú a bőrönd? És milyen legyen belül?" Szóval ilyen gondolatok foglalkoztattak és alig vártam hogy legyen 1 perc szabadidőm. Késő délutánra a fejemben már megszületett, leültem, megterveztem, kiválasztottam a csillogó kartont hozzá, rányomtattam és tessék:) Az eredmény a képen látható:) Ennél bőröndebb bőrönd dobozos meghívó már nem is létezik:)

Megmondom őszintén eleve retro stílusban gondolkodtam. Nem akartam modern utazótáskát... És hogy mi van a bőröndben? Hár persze, hogy RUHÁK:) Mégpedig egy menyasszonyi ruha és a vőlegény öltönye:) Ja és persze a jeggyűrű:) És a lényeg: a meghvó szövege, az idézet és a táviratcím...tehát maximálisan betölti a meghívó funkciót, - minden fontos infó belefért:)

Nem akartam túldíszíteni kívül mert akkor elvész a bőr hatás, ami a védjegye ezeknek a retrto bőröndöknek:) Tehát csak egy szalagot és egy rózsát tettem rá a fogantyújára, és szerintem így is nagyon esküvői hangulatú lett. Hogy tetszik-e majd a fiataloknak? Nem tudni...remélem a telefonom elmentette a hölgy számát...mert akkor nem tudom hogyan fogom elérni és megmomdani neki hogy VAN bőrönd alakú meghívó:) Ráadásul csillogó kartonból, cappucino színben. A rendelési száma: BLG-420/c-suitcase, Az árakról érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, szetetettel várjuk árajánlat kéréseteket, érdeklődéseteket.