V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Pausz tekercs meghívó bordó-narancssárga színben

A pausz papír igen népszerűvé vált az esküvői meghívók világában. Ez egy különleges kissé áttetsző, opálos papír, amely igen antik hatású lehet, ha feltekerjük. A képen látható narancs-bordó meghívókat Réka és Ervin rendelte meg tőlünk októberi esküvőjére. A pausz tekercseket bordó organza anyaggal együtt tekertük fel, és narancs színű szatén szalaggal és rózsával díszítettük. Meseszép lett. Ha nektek is megtetszett ez ameghívó, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy ezt a meghívót szeretnétek megrendelni és mi elkészítjük ugyanezt számotokra is. A meghívó rendelési száma: BLG-P9900. Ne felejtsétek el odaírni megrendeléskor, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Lila tollas dobozos meghívó

Aki járt már a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu), bizonyára látta, hogy rengeteg "varázsdoboz meghívó" szerepel a kínálatunkban... Tudjátok... ezek azok a meghívók amelyek ajándékdoboz alakúak, és ha szétnyitjátok őket, akkor rózsa van bennük. A képen látható lila tollas meghívót készítettük el Nikoletta és Szabolcs részére. Nikiéknek annyira tetszett a termék, hogy hálából  nemrégen néhány gyönyörű fényképet küldtek nekünk az esküvőjükről. Nagyon jól esett ez a kedvesség...ilyenkor tényleg azt érzi az ember, hogy érdemes csinálni...érdemes minden egyes meghívót szeretettel-szívvel-lélekkel elkészíteni. Sok boldogságot kívánunk ennek a kedves fiatal párnak!

Ha Nektek is megtetszett a termék, kattintsatok honlapunk linkjére, ahol további információkat találtok a lila tollas varázsdoboz meghívóról:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/dobozosmeghivo

Ciklámen színű csokoládé köszönetajándék

A ciklámen az egyik legvibrálóbb szín az esküvők világában. Tavaszi, nyári és őszi esküvőkhöz egyaránt ajánljuk. Judit és Péter a dekoratőrük segítségével választották ki a képen látható csoki köszönetajándékot augusztusi esküvőjükre. Összesen 130 db készült belőle. A csokit elegánssá tettük egy vékony ciklámen színű szatén szalaggal, amely igazi ajándék külsőt kölcsönzött neki. A csokira az ifjú pár neve és az esküvő dátuma. Ha Nektek is megtetszett a képen látható köszönetajándék, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mai címre, hogy ezt a terméket szeretnétek. A csoki rendelési száma: BLG-006664. Ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Pezsgő színű csoki köszönetajándék antik mintával

Idén igen népszerűek voltak a pezsgő színű menyasszonyi ruhák. Sok lány vállalta be, hogy a hagyományos hófehér helyett különleges pezsgő, bézs, ekrü vagy krém színű ruhában mondja ki a boldogító Igent. S mivel mindennek mindennel passzolnia kell, mi más színű lehet ilyenkor a kis köszönetajándék, ha nem pezsgő színű!? Klári és Imre 2010. július 3-án fogadott egymásnak örök hűséget. Klári ruhája szolid pezsgő színű volt, és az egész dekorációt ez a visszafogott hangulat jellemezte. A köszönetajándék csokira csupán a monogramjukat kérték, valamint egy antik mintát, ami egy menyasszony portréját ábrázolja. Viszont a képek magukért beszélnek: A KEVESEBB, AZ NÉHA TÖBB! És mennyire igaz ez...! Olykor egy egyszerű alapszín, egy különleges betűtípus és egy kellemes árnyalatú szatén szalag együtt csodákat művel! Ha Nektek is megtetszett ez a csoki köszönetajándék, írjátok meg nekünk  a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy pont ilyet szeretnétek, és mi már készítjük is! A csoki rendelési száma: BLG-22. Rendeléskor ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Dobozos esküvői meghívó kutyabarátoknak

Nagyon szeretjük a kutyusokat! Gerda és Kristóf is imádja a kutyókat, ezért választották a képen látható dobozos meghívónkat, amelyen egy édes kis eb tart a szájában egy széttépett fényképet, rajta az Ifjú Párral:) A dobozban két lap található. Az egyiken a meghívó szövege, a másikon pedig információ a helyszínekkel és időpontokkal kapcsolatban. Aki szeretne ilyen esküvői meghívót, nem kell mást tennie, mint elküldeni a megrendelésével együtt egy jó minőségű, nagy felbontású fényképet és mi "odaadjuk a kutyónak", azaz megszerkesztjük, hogy a meghívó dobozán lévő eb a szájában tartsa fényképeteket!!! Az egészben az a nagyszerű, hogy BÁRMILYEN SZÍNBEN megoldható a dolog, ugyanis a színvilágot az általatok küldött fénykép fogja meghatározni. Gerda és Kristóf egy kék hátterű fényképet küldött, és fehér-világoskék szalagot kértek hozzá. Ha Ti szeretnétek mondjuk egy bordó-fehér hangulatú meghívót, akkor csak rajtatok múlik, hiszen egy bordó hátterű fényképet kell hogy küldjetek. A meghívót megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A rendelési szám: BLG-k01. Ne felejtsétek el rendeléskor odaírni, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Vidám meghívó és csoki egy pink színű szabadtéri esküvőhöz

Nagyon divatos lett a pink színű esküvői dekoráció mostanában. Szeretjük mi is nagyon ezt a színvilágot. A mindig jókedvű fiatal pár, Ildikó és Zoltán számára egy nagyon vidám, vicces meghívót készítettünk, amelyet a képen is láthattok. Ezen a rajzos meghívón pedig mi más színű lehetett volna az ifjú pár autójának színe, ha nem a PINK!??? Annyira megtetszett nekik ez a jókedvű-bohókás grafika, hogy úgy döntöttek a csoki kszönetajándékra is ezt választják. Sőt...! Mivel meleg augusztusi napnak ígérkezett a Nagy nap, ezért rendeltek tőlünk ásványvizes palackra ragasztható cimkét, amelyen a nevük és az esküvő dátuma volt. Ezt a "logózott" ásványvizet a polgári és templomi ceremónia előtt osztották ki a szomjas vendégeknek, így út közben sem szenvedtek hiányt frissitőből. Mint később elmondták, a csokoládé köszönetajándék a gyerekek körében akkora sikert aratott, hogy a kicsik igyekeztek minél többet "begyűjteni", de nem csak a zsebükbe...:) Ha Nektek is megtetszettek ezek a termékek, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com címre, hogy szeretnétek ezeket megrendelni, és mi elkészítjük számotokra ugyanilyen PINK kivitelben, vagy bármilyen más színben!!! A vidám meghívó rendelési száma BLG-980. a csoki köszönetajándék rendelési száma BLG-999, az ásványvizes cimke kódja BLG-4. Megrendeléskor ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok!

Lepkeház meghívó ekrü színű szalaggal

Pillangók szállták meg az irodánkat...:) Persze nem igaziak, hanem Ágica és Zsolt lepkeház meghívói. Ezek a pillangók most először és utoljára voltak így egy csapatban. Összecsukták szárnyaikat, hogy legközelebb már a meghívott vendégek kezében nyithassák ki - hírül adva hogy Ágica és Zsolt boldogak mert egymásra találtak! Az ekrü színű szatén szalag igazán elegánsá teszi az összezárt meghívókat. Reméljük sikerül velük meglepetést okozni, amikor Ágicáék átadják a családnak és barátoknak. Ha Nektek is megtetszett a képen látható meghívó, látogassátok meg honlapunkat, a www.dreamflowers.sokoldal.hu weboldalt, ahol további információkat találtok.

Dobozos meghívó az 1920-as évekből

A XX. század legmozgalmasabb és legnagyobb változást hozó évei a '20-as évek voltal. Ezt a korszakot a szesztilalom, a jazz térhódítása és a tömegsajtó elterjedése jellemezte. Izgalmas évek voltak, divatba jött a 'fiatalság', a szabadabb életmód, a szabad szerelem és az erotika. A képen látható dobozos esküvői meghívónkat ez a történelmi korszak ihlette. A sárga rózsa, amelyet a szalagba tűztünk az öröm és a tökéletesség jelképe. A díszdoboban található meghívón szerepel egy korabeli szerelmespár fényképe, természetesen "sepia" fotóminőségben. A díszdoboz, és a betétlap kicsit besárgult kartonból készült, megteremtve ezzel az antik hangulatot. Ha tetszik Nektek ez a kicsit antik- kicsit retrós romantikus esküvői meghívó, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre és elkészítjük számotokra is, természetesen a Ti fényképetekkel. Így ne felejtsetek elküldeni egy jó minőségű fotót magatokról, amit mi "antik hatásúvá teszünk" és rányomtatunk a meghívóra! A meghívó rendelési száma egyébként BLG-111. És ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Cseresznyevirágos menükártya

Biztosan sokan hallottak már róla, hogy a cseresznyevirág Japán nemzeti jelképe. Varázsa talán abban rejlik, hogy csak néhány napig nyílik, utána szirmai a földre hullanak. Mivel a rózsaszín több árnyalatát hordozza magában, igen közkedvelt motívummá vált az európai esküvői dekorációban is. Lívia és Péter 2010. augusztus 21-én tartott esküvőjére készítettük el a képen látható menükártyákat. Dekorációjuk a rózsaszín-barna színkombinációra épült, így a menükártyán a cseresznyefa barna törzse és a rózsaszín virágok kitűnően összhangba voltak az asztaldekorációval. Az esküvői tortájuk is cseresznyevirágos volt: szolid, kifinomult, mégis élettel teli. Ha Nektek is megtetszett a képen látható cseresznyevirágos menükártya, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy Ti is szeretnétek ezt a terméket, és mi elkészítjük számotokra is! A menükártya rendelési száma: BLG-65. Ne felejtsétek odaírni a megrendeléskor, hogy a Blogban láttátok!

Esküvői meghívó a kastélyba

A legtöbb lány álma, hogy esküvőjét egy gyönyörű kastélyban tartsa. Jó hírünk van lányok! Szerencsére nem lehetetlen ezt megvalósítani itt Magyarországon sem! És igen...szükség van a romantikára, egy kicsit elszakadni a hagyományos mindennapi környezettől, legalább életünk e nagy eseményének napján. Viktória és Henrik nagyon szerencsés ifjú pár, hiszen a csodálatos ötcsillagos Parádsasvári Károlyi Kastélyban fogadhattak egymásnak örök hűséget. Boldogságuknak és a készülődés izgalmakkal teli időszakának mi is részese lehettünk azáltal, hogy egy igazi elegáns kastélyhoz méltó esküvői meghívót készítettünk nekik. Mindenképpen lapos kivitelű dobozos meghívót szerettek volna, csillogó ekrü színű kartonból, arany szalaggal átkötve. A képen láthatjátok, hogy a doboz belseje a szalag színével megegyező szatén anyaggal van kibélelve. A meghívó 2 lapból áll. Az egyiken található az idézet és a meghívás szövege, a másikon pedig a Nagy Nap programja. Így jellemezték Vikiék, amikor meglátták a meghívót: "Szolid mégis fenséges, vonzza a tekintetet, de nem hivalkodó." Szívből kívánjuk Vikiéknek, hogy hamarosan már egy kis csemetével térjenek vissza a kastélyba, egy jó kis családi kikapcsolódásra, hiszen már nagyon tervezik a babázást:)

Ha nektek is megtetszett ez a kastélyoshangulatú meghívó, akkor szívesen elkészítjük számotokra is. Írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy ezt a meghívót szeretnétek, és hogy a Blogban láttátok! (A meghívó rendelési száma egyébként: BLG-444).

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Kismadaras dobozos esküvői meghívó

Ezzel a bejegyzéssel legújabb termékünket szeretnénk kicsit megkedveltetni azokkal akik esküvői meghívót szeretnének, és valami nagyon kedves, aranyos, szívmelengető megoldásra vágynak.  A képen látható dobozos meghívó különlegessége, hogy egy hófehér kismadár található a közepében. Ez a kis galamb az ifjú pár közös életének szimbóluma, és különösen azoknak ajánljuk ezt a meghívót, akik egyébként is tervezik a fehér galamb röptetést az esküvői szertartás után.  Most csokoládébarna mintával és szalaggal készítettük el Viktória és Sebestyén számára. A barna masniba tűztünk még egy hófehér tollat is. Viktóriáéknak annyira megtetszett a meghívó külsején látható barna indás motívum, hogy végül az esküvői tortájukra is ilyen díszítést csináltattak. Hamarosan honlapunkra (www.dreamflowers.sokoldal.hu) feltöltjük a kismadaras meghívók fényképeit. Lesz lila színű, bordó, csillogó ekrü is, de tulajdonképpen igény esetén  bármilyen színben elkészítjük, érdemes tehát figyelni a honlapot!

Vidám meghívó és csokoládé a cappucino színeiben

Vivien és Vilmos, két elragadóan életvidám fiatal házasságkötése alkalmából készült el a cappucino színvilágában a képen látható vidám meghívó és csokoládékocka. Mindkét termékre ugyanaz az aranyos kis grafika került, amely egy mosolygó menyasszonyt és vőlegényt ábrázol. A meghívó hagyományos borítékos kivitelvben készült, de nagyon feldobja a kávébarna és fehér szalag, amit masniba kötöttünk. Honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) a "vidám meghívók" kategóriában találjátok a fent említett aranyos grafikát.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű meghívót és csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Bordó-fehér díszdobozos csoki köszönetajándék

Tapasztalat szerint Magyarországon a bordó-fehér színű esküvői dekoráció az egyik legközkedveltebb választás. Elegáns, élettel teli, és nagyon könnyű kellékeket beszerezni hozzá. Egy nagyon szimpatikus, kedves fiatal pár, Zsuzsi és Ati a díszdobozos csoki köszönetajándék mellett tette le voksát, amikor termékeink közül választottak. Elmondták, hogy a menyasszonyi ruha nem teljesen fehér lesz hanem bordó szalag lesz a derekán, valamint a kis kozorúslányok ruhája is gyönyörű bordó-fehér virág motívumos lesz. Így megalkottuk a köszönetajándék díszdobozt az említett virágos motívummall bordó színnel, s ebbe az elegáns "öltözékbe" bújtattuk a menyasszony portréját ábrázoló csokoládét. A köszönetajándék tökéletes kiegészítője lett tehát az asztali dekorációnak, amelyben a szalvéta és az asztal közepén futó terítőcsík hordozta a bordó virág motívumot. Összesen 180 darab készült belőle. Ha nektek is megtetszett ez a különleges bordó-fehér köszönetajándék, írjátok meg nekünk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com címre), hogy ezt a terméket szeretnétek és mi elkészítjük ugyanezt számotokra is! A termék rendelési kódja egyébként ED-001-bordó). Ne felejtsétek el odaírni rendeléskor, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

A barna és az ekrü bűvöletében

Nagy meglepetésünkre 2010-ben rengeteg pár választott barna-ekrü színpárosítással esküvői meghívót illetve köszönetajándékot. A barna-ekrü kombináció klasszikus, nagyon elegáns, kifinomult stílusra utal, és valjuk be, nem hagyományos az esküvői dekoráció világában. A csokoládébarna egyébként egyre népszerűbb lesz az esküvőre készülők körében. Nem mindenki szereti ugyanis a harsány vibráló színeket, így számukra a barna-erkrü párosítás tökéletesen szimbolizálja a visszafogottságot. Ha Nektek is megtetszett a képen látható díszdobozos barna-ekrü színű esküvői meghívó, írjatok nekünk e-mailt a dreamflowersdesign@gmail.com címre, hogy ezt a meghívót szeretnétek, és elkészítjük számotokra. Az emailbe írjátok meg, hogy a Blogban láttátok ( a meghívó rendelési száma egyébként: BLG-002)!

Az esküvői asztalon nagyon elegánsan mutat a 13 x 3 cm-es csokoládé köszönetajándék barna szalaggal!Médi és Jani is így gondolta amikor választásuk erre a termékre esett. Esküvőjüket egy nagyon elegáns, a régmúlt hangulatát idéző budapesti  étteremben tartották 2010. április 24-én. A csokoládépapíron múltszázadi romantikus grafika található. Ha nektek is megtetszett ez a csokoládé, írjatok nekünk e-mailt a dreamflowersdesign@gmail.com címre, hogy ezt a csokit szeretnétek, és elkészítjük számotokra. Az emailbe írjátok meg, hogy a Blogban láttátok ( a csoki rendelési száma egyébként: BLG-006)!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Türkiz lepkeház dobozos meghívó

Végre egy bátor fiatal pár! Végre egy türkiz színű esküvő! A türkiz gyönyörű, különleges, nem mindennapi! Magyarországon sajnos nem sok ilyen színű esküvőt látni, valószínűleg azért, mert elég nehéz hozzá beszerezni a kellékeket. Egy kedves nyíregyházi szerelmespár, Nóra és Dániel szeretné a 2011-es nyári esküvőjére ezt a türkiz színű lepkeház meghívót. A mintadarabot már meg is rendelték, mi pedig várjuk, hogy megküldjék, pontosan hány darabot kell majd készítenünk. Előreláthatóan 90 db körül lesz. Remélhetőleg hamarosan az összesről is tudunk fényképet feltenni. Ha tetszenek nektek is a lepkeház meghívók, nézzétek meg honlapunkat (www.dreamflowers.sokoldal.hu), ahol más színekben is megrendelhetők ezek a meghívók. 2011. legnagyobb újdonsága lesz ez a típus...

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Csokikocka köszönetajándék bézs-barna színben

Másik nagy slágertermékünk a 3,5 cm x 3,5 cm-es csokikocka köszönetajándék, amely akár ültetőkártyaként is alkalmazható. Egyik kedves megrendelőnk ki is használta ezt a lehetőséget, így minden vendég neve rákerült egy-egy csokira, sőt még az Ifjú Pár neve is és az esküvő dátuma is! A honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) nem szerepelt ugyan a bézs-barna színkombináció, de természetesen megpróbáltunk mindent és az eredmény az alábbi képen látható:)

Esküvői meghívó az ősz színeiben

Katalin és Ferenc 2011. augusztus 28-án tartandó esküvőjükre hagyományos (borítékos) meghívót szeretettek volna, de mégis egyedit, amely már hordozza magában az ősz színeit, de hangulatában még a forró nyárra emlékeztet. Mivel hajlandóak voltak a magas árat kifizetni, semmi akadálya nem volt annak, hogy megvalósítsuk álmaik meghívóját. A meghívó gyöngyház csillogású papírra készült, különlegessége hogy a külső virágos mintát is mi alkottuk meg és nyomtattuk rá. A vastag szatén szalag színe krém, a vékony szalag mályva színű. Tökéletesen passzol  majd Katalin menyasszonyi csokrához és a dekoráció színvilágához.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Lila lepkeház dobozos meghívó

A lila szín fejedelmi és pazar, finom és rejtélyes; az innovatív dekoratőrök számára végtelen lehetőségeket nyújt. Árnyalatai közt  megtalálható a pazar, fenséges vagy vibráló lilától az egészen lágy, visszafogott lila akác vagy lila marcipán színig. Talán ezért is vált népszerűvé az utóbbi években a  lila színű esküvő.  A képen látható lila lepkeház díszdobozos meghívónkat közkívánatra mutatjuk be blogunkban, ugyanis honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) ebben a színben nem szerepel. Sok fiatal  pár írta nekünk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com), hogy 2011-es esküvőjükhöz lila dekorációt választottak, és szeretnék a lepkeház meghívót is  lila színben.  Eláruljuk, a lila nekünk is a szívünk csücske...és reméljük minden meghívott vendégnek, aki előszőr tartja majd kezében a lepkeház meghívót, sikerül meglepetést okozni. Azoknak akik még nem ismernék, eláruljuk, hogyha szétnyitjátok a dobozt, 3 gyönyörű rózsát találtok benne, amelyek egyikén egy hófehér lepke van. A meghívó szövege, az idézet, elérhetőségek és az ifjú pár fényképe a meghívó "szárnyain" szerepel.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Elindult a blogunk!

Kedves Ifjú Pár, nézelődő-olvasgató vendégek!

Mindenkit szeretetettel köszönt a V&V Dream Flowers Esküvői Meghívók. Évek óta foglalkozunk esküvői meghívók, menü- ésültetőkártyák, egyedi köszönetajándékok és egyéb exkluzív kiadványok, reklámtermékek (pl. szórópok, tagsági-bérletek, ajándékutalványok stb.) készítésével és szerkesztésével, és úgy gondoltuk, miért is ne osztanánk meg veletek referenciáinkat, ötleteinket, legújabb munkáinkat. Honlapunkon, a www.dreamflowers.sokoldal.hu weboldalon rengeteg termékünk látható, viszont a blogban helyet szeretnénk adni olyan termékeknek is, amelyeket esetleg egyedi igények alapján terveztünk és készítettünk el. Természetesen ha megtetszik Nektek itt bármi (és a honlapon nem találjátok), szívesen elkészítjük számotokra is! Időről időre szeretnénk új ötletekkel frissíteni ezt a blogot. Megrendeléssel és árajánlattal kapcsolatos kérdéseiteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com címre. Kellemes időtöltést kívánunk!

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT